Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

«Περίεργη απόφαση» για δικαστήρια και πλειστηριασμούς καταγγέλλει ο Αντώναρος

Αντώναρος«Δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε ένας Έλληνας το σπίτι του μετά από 10χρονη κρίση»

Για «περίεργη απόφαση» της κυβέρνησης αναφορικά με το άνοιγμα ορισμένων μόνο διαδικασιών των δικαστηρίων, «λίγες μόνο μέρες πριν την εκπνοή της άρσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία», κάνει λόγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, διατυπώνοντας ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της.


Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ότι επιτρέπεται ξαφνικά να λειτουργήσουν ορισμένα δικαστήρια και για συγκεκριμένες διαδικασίες μόνο απορίες προκαλεί και δικαιολογημένη ανησυχία στην κοινή γνώμη».

«Ποιους εξυπηρετεί αυτή η “περίεργη” απόφαση λίγες μόνο μέρες πριν την εκπνοή της άρσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία; Μήπως τις τράπεζες; Μήπως άλλα συμφέροντα στα οποία έχουν περάσει τα δικαιώματα επ αυτών των ιδιοκτησιών;», διερωτάται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας παράλληλα τα εξής:

«Η απάντηση πρέπει να είναι μία και μόνη: Παράταση της άρσης των πλειστηριασμών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 λέω εγώ — όχι 2020 όπως ζητεί ο Σύριζα. Τώρα. Σήμερα.

Δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε ένας Έλληνας το σπίτι του μετά από 10χρονη κρίση κι εν μέσω πανδημίας κορωνοιου».

«Αν η κυβέρνηση δεν το κάνει, θα είναι υπόλογη στη συνείδηση όλων», καταλήγει στην  ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος.

Η σχετική ανάρτηση:


ηγή:altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. Κλείσανε τις εκκλησίες παίρνουν τώρα και τα σπίτια μας.
    Ο Θεός να μας φυλάει από τους κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)