Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο...


xios
Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ...
Ενέδρα είχε στήσει άγνωστος στον δημοσιογράφο και εκδότη Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσια. Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες στο...
λαιμό και τα πλευρά, ενώ δύο ακόμη βολίδες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συνεργού του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αν δεν είχε μπλοκάρει το όπλο του επίδοξου δολοφόνου.

Ο Στέφανος Χίος μετέβη αρχικά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. 

Ήδη ελέγχεται υλικό από τις κάμερες στην περιοχή, ενώ αναμένεται να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε δεχθεί απειλές και από ποιούς, ενώ είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ο ίδιος.

protothema.gr

1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)