Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ατόπημα του Αλμωπού



Αγνόησε παντελώς τα τοπικά ΜΜΕ ο Αλμωπός την περασμένη εβδομάδα. Αγνόησε όλους αυτούς που με όλες τις αντίξοες συνθήκες έκαναν το ρεπορτάζ και πρόβαλλαν την ομάδα .
Την περασμένη εβδομάδα  σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοίκησης  « την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία γιόρτασαν παίκτες και προπονητές της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής σε ιδιωτικό χώρο στην Αριδαία. Στο ρόλο του οικοδεσπότη ήταν η διοίκηση του Φώτη Παντελίδη και οι προσκεκλημένοι σε περιορισμένο κύκλο λόγω των υγειονομικών συνθηκών.

Ανάμεσα τους ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο αντιπεριφεριάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο αντιδήμαρχος και μέλος της διοίκησης Χρήστος Χατζηγιαννίδης ενώ τον χώρο του αθλητισμού εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστεριος Αντωνίου.

Στο σύνολο τους έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχημένη χρόνια που πέρασε ενώ όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους για την δύσκολη χρονιά που έρχεται. Σημαντική ειναι και η στήριξη των βουλευτών, Γεωργίου Καρασμάνη και Διονυσίου Σταμενίτη οι οποίοι παρόλο που δεν παραβρέθηκαν λόγω υποχρεώσεων, δεν παρέλειψαν να επικοινωνήσουν και να συγχαρούν την ομάδα.

Η οικογένεια του Αλμωπού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Η νέα χρονιά πρέπει να αξιοποιήθει όχι μόνο με μια καλή αγωνιστική πορεία αλλά είναι σημαντικό να βάλει ένα λιθαράκι στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους εκπροσώπους της πολιτικής και του αθλητισμού του Νομού που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή μας αλλά περισσότερο τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας.

    Με τιμή,

    το Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας

 Δηλαδή κύριοι της διοίκησης δεν χωρούσε ο τοπικός τύπος να καλύψει την εκδήλωση;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα , ο Δήμαρχος Αλμωπίας παραβρέθηκε στην μικρή εκδήλωση του Αλμωπού. Αρνήθηκε όμως έστω και να περάσει από την εκδήλωση του Ακρίτα Σωσάνρας. Αυτά σε απάντηση όσων προσπάθησαν να  δικαιολογήσουν τον Δήμαρχο  για την απουσία του από την Σωσλνδρα , υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δουλειά του δημάρχου να πηγαίνει σε  τέτοια. Δικαίωμα του καθενός να τα βλέπει όπως θέλει .Όχι όμως να κάνει εξαιρέσεις 


1 σχόλιο:

  1. η συνάντηση του Αλμωπού έμοιαζε περισσότερο με συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι σοβαρά πραγματα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)