Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Βρήκαν ευκαιρία για πυροβολισμούς κατά της Θ. Τζάκρη

Στην ‘ γωνία ‘ φαίνεται ότι περίμεναν πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ την  Θ. Τζάκρη και ξεσπάθωσαν  εναντίον της  για  δηλώσεις  που φέρεται ότι έκανε  κατά του Κ. Μητσοτάκη και για τις οποίες η ίδια υποστηρίζει ότι  παρερμηνεύτηκαν  ή ερμηνεύτηκαν κατά το δοκούν.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε  την συγκεκριμένη βουλευτή και της έχουμε ασκήσει κριτική  για διάφορους  τρόπους που λειτουργεί. Θεωρούμε όμως  ότι  ξαφνικά πλήθος συνοδοιπόρων της ξαφνικά αγάπησαν  τον πρωθυπουργό  και  στέλνουν την ίδια στο πυρ το εξώτερον  κάθε άλλο , παρά για πολιτικούς λόγους , όπως δίνουν την εντύπωση. Προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν διάφορες  απαξιωτικές  δηλώσεις  για τις δηλώσεις Τζάκρη   και πάει λέγοντας . Λες και και το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η Τζάκρη και οι δηλώσεις της. 

 

 

Η  Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει

 

 «Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από την απαράδεκτη κα. Τζάκρη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

 

Στη συνέχεια η ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνει: «Ο κ. Τσακαλώτος παίρνει αποστάσεις από την χυδαία κεντρική γραμμή του κόμματος για πολιτικούς απατεώνες. Η Νεολαία τους παίρνει αποστάσεις από τη χρήση μάσκας στα σχολεία, στηρίζοντας τις καταλήψεις! Ο κ. Τσίπρας παραμένει σταθερά θεατής και η απόσταση που τους χωρίζει από τη σοβαρότητα, δυστυχώς για τη χώρα, μεγαλώνει».

Η φράση της Τζάκρη για τον Μητσοτάκη

που σήκωσε αντιδράσεις

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ανέφερε πως η αντιμετώπιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά είναι απάτριδα και διεθνιστική.

 

«Ο Ερντογάν είναι θρασύδειλος και έχει σχέση με την ανεκτικότητα. Εμείς έχουμε μοναδική διαφορά με την Τουρκία και αυτή είναι η υφαλοκρηπίδα. Ο όποιος διάλογος που θέλουν να μας σύρουν Αμερικανοί και Γάλλοι θα είναι μόνο για αυτό το θέμα. Δεν συζητάμε για τίποτα άλλο και αυτό αν η Τουρκία αποκλιμακώσει την ένταση.

 

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ποια είναι η δικιά του απάτριδα και διεθνιστική αντιμετώπιση των βασικών μας εθνικών ζητημάτων. Είδατε την κωλοτούμπα τη χθεσινή, τη βορειομακεδονική…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Τζάκρη

 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η κ. Τζάκρη είπε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά δειλή. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ο Μητσοτάκης δεν μπορεί καν να δηλώσει πως θα κάνει ό,τι έκανε και η Κύπρος, δηλαδή ότι θα ασκήσει βέτο για τη Λευκορωσία στη Σύνοδο. Ο Ερντογάν αυτό έχει μάθει να κάνει.

 

Όταν πας με τις λογικές του κατευνασμού, όπως ο κ. Μητσοτάκης που άφησε το ''Oruc Reis'' να αλωνίζει για ενάμιση μήνα, αυτή είναι η συμπεριφορά της. Η Τουρκία μας έχει συνηθίσει διαχρονικά ότι μαζεύεται με το μαστίγιο και όχι με το καρότο.

 

        ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΑΚΡΗ 


«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό.

Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη».

 

 

 

 

 


1 σχόλιο:

  1. https://www.liberal.gr/apopsi/oute-kalos-antigrafeas/325105
    Η Θεοδώρα Τζάκρη είναι αναπληρώτρια τομεάρχης εξωτερικών του Σύριζα. Σαν να λέμε, αν ο Τσίπρας ξαναγίνει πρωθυπουργός θα την κάνει αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών για να αντιμετωπίσει τον Ερντογάν. Αλλά παρά τον βαρύγδουπο τίτλο της και την ακόμα πιο ελπιδοφόρα προοπτική της, μπέρδεψε τα πράγματα κι έκανε κριτική στον Μητσοτάκη από την σκοπιά της …Χρυσής Αυγής. Τον είπε «άπατρι» και «διεθνιστή». Πέσανε τα ντουβάρια από τα γέλια στην κυβέρνηση, πέσανε τα μούτρα των Συριζαίων σαν τον Φίλη και τον Παπαδημούλη.

    Τι τα θέλετε; Όταν έχεις μαζέψει μέσα στο σπίτι την σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα, κάτι τέτοια θ’ ακούς με κάθε ευκαιρία. «Μα είναι δυνατόν να ασχολούμαστε τώρα με μια σαχλαμάρα της Τζάκρη, η οποία δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα;» θα ρωτήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)