Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Το ωράριο στα κομμωτήρια, χωρίς μανικιούρ τα Χριστούγεννα


  

Έτοιμα να λειτουργήσουν ξανά είναι τα κομμωτήρια και τα κουρεία. Το ωράριο και οι κανόνες. 

Από τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, θα λειτουργήσουν και πάλι τα κομμωτήρια και τα κουρεία σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης κομμωτήρια και κουρεία θα έχουν δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Η προσέλευση στα κομμωτήρια θα γίνεται μόνο με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας. 

Ειδικότερα: 

- Στα κομμωτήρια έως 100 τ.μ. θα επιτρέπονται ως τέσσερις θέσεις εργασίας με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα

- Μόνο τηλεφωνικά ραντεβού

- Απαγορεύεται η αναμονή εντός του κομμωτηρίου

- Μετακίνηση με την αποστολή SMS 2 στο 13033

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας μανικιούρ, πεντικιούρ καθώς τα κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν κλειστά. 

Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)