Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Η προθεσμία στις αιτήσεις και διευκρινήσεις

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Η προθεσμία στις αιτήσεις και διευκρινήσεις

Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τι πρέπει να προσέχετε, ώστε να γίνει δεκτή.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την προθεσμία για τις αιτήσεις και τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 17 Μαρτίου έως και την 31η Μαΐου 2021 μπορούν να γίνουν αιτήσεις, αλλά μόνο ηλεκτρονικά, ώστε να γίνουν δεκτές.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)», μπορούν να κάνουν αίτηση από την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο:

«Αγαπητές/τοί υποψήφιες/φιοι,

σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον φοίτησης στα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, πλην του Δι- ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)», θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.

Οι αιτήσεις για το Δι- ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου έως την 31η Μαΐου 2021 και ώρα 12.00μ.μ. και όχι πέραν της κάλυψης των προσφερόμενων θέσεων

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση».

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)