Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00μ.μ.


 

Τα άρθρα του αγροτικού νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση από την αρχή έως το τέλος έχουν έναν στόχο. Καταδιώκουν τον αγρότη παραγωγό. Θέλουν να τον βγάλουν έξω από αυτό τον

θεσμό, που από την δική του πλάτη στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο νομοσχέδιο είναι σε βάρος των παραγωγών, αλλά και κατά των καταναλωτών, τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και στην ποιότητα των προϊόντων.

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και ο covid19 εξελίσσεται σε τρίτο κύμα υγειονομικού κινδύνου, ο πρωτογενής τομέας στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται να δίνει ακόμη μια μάχη.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ. πραγματοποιεί ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση την Κυριακή 18 Απριλίου στις 7μ.μ. με θέμα την αγροτική πολιτική και τα προβλήματα των αγροτών σήμερα. Η Πέλλα είναι ένας τόπος όπου η αγροτική του οικονομία αποτελεί πρώτο στόχο για την ανάπτυξη του.

Εισηγητές ο πρώην Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και συντονιστής Αγροτικής Πολιτικής του Σύριζα-Π.Σ. κ. Κουρεμπές Φάνης και η βουλεύτρια Πέλλας του Σύριζα-Π.Σ. κ. Τζάκρη Θεοδώρα. Στην συζήτηση συμμετέχουν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της Πέλλας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα της Ν.Ε. Σύριζα Πέλλας και την σελίδα Paremvasi stin Pella στο facebook. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)