Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Kίνημα Αλλαγής Πέλλας: Εργαζόμενοι με Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια!

    


 


 


 

 


 

Με το νομοσχέδιο που κατέθεσε για τα εργασιακά η κυβέρνηση της ΝΔ, καθιστά απολύτως σαφές ότι συνειδητά φέρνει αντεργατικά μέτρα, χωρίς σχέδιο για αξιοπρεπή εργασία και υγιή επιχειρηματικότητα.

Χωρίς καμία μέριμνα για τους νέους, τη διαγενεακή αλληλεγγύη και το σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο που επιβάλλεται από τις συνθήκες του μέλλοντος. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την δήθεν μεταρρύθμιση, καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις αντικαθιστά με την ατομική σύμβαση εργασίας. Χρησιμοποιεί μάλιστα την μισή αλήθεια, ότι δηλαδή η διευθέτηση του χρόνου εργασίας προβλέπεται νομοθετικά με νόμους του 2010, αποκρύπτοντας ότι σύμφωνα με τους νόμους του ΠΑΣΟΚ. αυτό έπρεπε να γίνει με συλλογική σύμβαση εργασίας. Η ΝΔ, αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με όρους ασυδοσία των ισχυρών και εκμετάλλευση των αδύναμων.

Εμείς είμαστε απέναντι στο σκοτεινό μέλλον που επιφυλάσσει η ΝΔ!

Αύριο Πέμπτη, στις 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου στα Γιαννιτσά, ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη - Μητσοτάκη!

Για εργαζόμενους με δικαιώματα, αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι!

Όλοι εκεί!

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

 

 

3 σχόλια:

 1. Όλοι loveρδο για να βρει το γιουσουφακια του ο Γκαντεμης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Α τώρα καταλάβατε τον Μιζοτάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπενιζέλος, Σημίτης, Αννούλα του ΔΝΤ,Γιάννος, Μενδώνη, Χρυσοχοϊδης, Μενδώνη,Πάγκαλος, Λοβέρδος και πόοοοοοσοι άλλοι μεγαλοστελέχη δεν πήρατε μυρωδιά ότι τα τελευταία δέκα(μην πάμε παλιότερα)χρόνια χτίζανε το σκοτεινό μέλλον της χώρας ξεφτιλίζοντας κόμμα του Αντρέα.
  Τώρα ξυπνήσατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21