Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Την Παρασκευή η επαναληπτική γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ






 

Για την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης  των Λουτρών Πόζαρ με τηλεδιάσκεψη και πάλι . Την πρώτη φορά η γενική συνέλευση   είχε αναβληθεί επειδή οι μέτοχοι- δημοτικοί σύμβουλοι   σύσσωμης της αντιπολίτευσης είχαν ζητήσει να γίνει δια ζώσης.

Οι πληροφορίες  τους  φέρουν διατεθειμένους να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν τα πάντα για να μην θεωρηθεί ότι κωλυσιεργούν  σε βάρος της επιχείρησης  . Αναμένεται  όμως να ασκήσουν έντονη κριτική σε πολλά ζητήματα. Την γενική συνέλευση θα μεταδώσει  απ ευθείας το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , παρά το γεγονός ότι αποκλείεται επιδεικτικά από οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησης και του Δήμου με ελεεινό τρόπο.

 Μάλιστα στην  πρόσφατη αναβολή  της συνέλευσης ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου  και ένας ακόμα ανεκδιήγητος  σύμβουλος της παράταξής του  είχαν το θράσος να  εγκαλέσουν το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ    ,επειδή απουσίαζε από μια συνέλευση που δεν επρόκειτο  να γίνει. Δε βρήκε όμως το σθένος και το κουράγιο ο κ. Βέσκος να κάνει μια απλή αναφορά  μέχρι σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ που μεταδίδει τα δημοτικά συμβούλια εντελώς δωρεάν  παρά την αισχρότατη συμπεριφορά τους , για να ενημερώνεται ο κόσμος.

Ο Δημήτρης Βέσκος, πίσω από τον Δήμαρχο στην φώτο . Θεωρείται ο απόλυτος καθοδηγητής του. Δεν χάνει μάλιστα καμιά ευκαιρία να ρίξει χολή κατά συγκεκριμένων τοπικών ΜΜΕ , που έχουν αποκλείσει   από την αρχή της θητείας τους  από τα πάντα τελείως αντιδεοντολογικά  και κυρίως ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

 

 Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Διοίκηση τα έσοδα για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο , εμφανίαζουν μελιωση κατά 132 %

 

 

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)