Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League ο Μπουτσικάρης

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League ο Μπουτσικάρης

 
 
 
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, γνωστοποίησε την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ανακοίνωσε την απόφασή του στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, καθώς ανέφερε ότι ο κύκλος του στην προεδρία της Super League έχει κλείσει.

Βέβαια, ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του, καθώς οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)