Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Μακεδονικός –Εδεσσαϊκός 2-0

 


 

Ο  Μακεδονικός πήρε το ντέρμπι κορυφής επικρατώντας με σκορ 2-0 του Εδεσσαϊκού και κέρδισε επιπλέον έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής.

  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε  στο 27΄με  δυνατό σουτ εκτός περιοχής του  Χασάνογλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτα του Τεντζέρη, ανοίγοντας το σκορ .Στο 7’ ο Σπαρτιάτης απείλησε τους γηπεδούχους, με την κοντινή προβολή του να περνάει μόλις άουτ. Ο  Μακεδομικός ρίχε μια ακόμα καλή ευκαιρία  με τον Τσουκάνη  ατο 35΄να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ.

  Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β΄ημίχρονο και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσουκάνη στο 56’  δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 88’ με τον Ταουσιάνη με μακρινό σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

  Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσιλίκας, Δεδονάκης (Καβάλας), Σαββόγλου (Ξάνθης)

  Συνθέσεις:

 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Πολύζος, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας, Τοπούζης, Γαρύφαλος, Τσουκάνης.

   ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, (63’ Κεραμυδάς), Νικολαΐδης, (63’ Αηδονίδης), Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Κατικαρίδης, (46’ Τεμερτζόγλου), Κυζιρίδης, Σπαρτιάτης, (52’ Ταουσιάνης), Ντόγος, (80’ Φουδούλης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)