Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Πανέτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής (21/11) με τον Αλμωπό η Αναγέννηση Καρδίτσας

  



Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Θεσπρωτού (1-0) και το παιχνίδι στην Καβάλα, όπου η Αναγέννηση εμφανίστηκε κανονικά αλλά ο αντίπαλος όχι, οι "κιτρινόμαυροι" επιστρέφουν στο Δημοτικό Στάδιο για να υποδεχθουν τον Αλμωπό Αριδαίας με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα την διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στις 6 Οκτωβρίου για το Κυπέλλο Ελλάδας, όπου η Αναγέννηση πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 2-0. Στην κανονική διάρκεια δεν υπήρξε σκορ, ενώ στην παράταση οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρόβα στο 94΄, για να έρθει ο Κλάους Αθανασιάδης να ισοφαρίσει στο 102΄, μετά από ασιστ του Λώττα.

Φυσικά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό και είναι κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο». Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν δουλέψει σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ και να είναι αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς της νίκης και μόνο.

 

ηΗ αποδτολή του Αλμωπού 

 


 

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.11.2021 (15:00)

Π.Κ. Ρέντη, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β΄ - Α.Ε.Λ.
Δημοτικό Σερρών, Πανσερραϊκός – Α.Ο. Τρίκαλα
Καυτανζόγλειο, Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β΄

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.11.2021 (15:00)

Δημοτικό Βέροιας, Ν.Π.Σ. Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου
Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου
Δημοτικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας
Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Α.Ο. Καβάλα
Ξάνθη Arena, Α.Ο. Ξάνθη - Θεσπρωτός
Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)