Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ελβετία: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου

 

Η πρώτη, μετά από τέσσερα χρόνια, υπουργική διάσκεψη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου αναβάλλεται επ’ αόριστον, λόγω της επιδείνωσης της υγειονομικής κατάστασης και της ανάδυσης μιας νέας, ανησυχητικής παραλλαγής του SARS-CoV-2, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.

Οι υπουργοί των 164 χωρών μελών του ΠΟΕ επρόκειτο να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη σε μια σύνοδο που θεωρείτο κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη μεταρρύθμιση του Οργανισμού.

Η αναβολή της 12ης υπουργικής διάσκεψης «επιβεβαιώθηκε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια διπλωματική πηγή, λίγες ώρες αφότου η Ελβετία ανακοίνωσε ταξιδιωτικούς περιορισμούς για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της ανησυχητικής παραλλαγής Όμικρον.

Πηγή:ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)