Την ώρα που η κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας κορυφώνεται, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η Άγκυρα καλείται να πάρει θέση μετά και από το αίτημα του Κιέβου να κλείσει το Βόσπορο, η Τουρκία προχωρά σε νέες προκλητικές πτήσεις με μαχητικά αεροσκάφη πάνω από ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ στις 10:02 ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε πάνω από του ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι και ένα λεπτό αργότερα δεύτερο ζεύγος αεροσκαφών έκανε την ίδια πτήση.
Δύσκολο να είναι …σύμπτωση ότι αυτές τις ώρες η Τουρκία επιλέγει τέτοιες κινήσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com