Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τέλος οι "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" στον Δήμο Αλμωπίας

 

 

 Οι αντιδράσεις για την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ  όπως φαίνεται αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Δήμαρχο Αλμωπίας και όσους παλαιότερα είχαν συνταχθεί με εκείνες τις απόψεις.

Στην πράξη ο Δήμος Αλμωπίας πραγματοποιεί δράσεις
μέσω διασυνοριακών  προγραμμάτων με την Βόρεια Μακεδονία. Μία από αυτές πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα , σύμφωνα με την αφίσα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας. 

Σε εξέλιξη επίσης πρόγραμμα που είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και υλοποιεί η σημερινή δημοτική αρχή , ύψους περίπου 600 χιλ. ευρώ . Ο σημερινός δήμαρχος είχε αρχικά αρνηθεί να υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις με το όνομα  ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  και είχε ζητήσει να ισχύσουν τα προηγούμενα επί θητείας Δ. Μπίνου  με το όνομα ΠΓΔΜ  στα σχετικά έγγραφα.Του διεμήνυσαν  ότι το όνομα της γείτονος χώρας βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών  έχει αλλάξει  και έπρεπε όλα να υπογραφούν όπως  προβλέπεται  . Όπως και έγινε . 

 


1 σχόλιο:

  1. Ε μα πόσο καιρό να καθόμαστε ξεβρακωτοι; Ξεβρακωθηκαμε τότε αλλά τόσον καιρό πάγωσε ο γκώλος μας και είπαμε τώρα να κάνουμε μια μεγαλοπρεπή κωλοτουμπα για να ζεσταθεί. Ο γκώλος μας.
    Ας αναφωνησουμε τώρα όλοι μαζι: ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ας ξεχάσουμε τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)