Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Συνελήφθη αστυνομικός για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανήλικης

Συνελήφθη αστυνομικός για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανήλικης

 

 

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικος. Ο συλληφθείς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Αστυνομικός-ασέλγεια: Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη

Της σύλληψης προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πατέρας δύο παιδιών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.αστυνομικός ασέλγεια

Σχηματίστηκε δικογραφία – Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.). Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: dikastiko.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Άλλωστε πρόσφατα το δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Τάκης ο Κνίτης και υπουργός Τραμπουκισμού του Πολίτη.:"Η ΕΛΑΣ είναι αφοσιωμένη στην εφαρμογή των νόμων και την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)