Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Δ. Μπίνος: Ζημιώνεται ο Δήμος Αλμωπίας από τις απ ευθείας αναθέσεις

 


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

 Η δημοτική αρχή της Αλμωπίας δεν ακολουθεί καμία  διαδικασία με αποτέλεσμα να
ζημιώνεται οικονομικά ο Δήμος. Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας στην τοποθέτησή του , στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου,  που αφορούσε  απ ευθείας αναθέσεις . Όπως υποστήριξε οι πιο πολλές απ ευθέιας αναθέσεις γίνονται με ελάχιστες ή μηδενικές εκπτώσεις. Επίσης έκανε λόγο ακόμα για «φωτογραφικές» απ ευθείας αναθέσεις. Κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση ότι κάνει προμήθειες χωρίς να τηρεί καμιά διαδικασία.

Ζήτησε να μην ζημιώνεται ο Δήμος με την λογική τους. Πρότεινε να ενημερώνεται ο Εμπορικός Σύλλογος ο οποίος με την σειρά του θα ενημερώνει τα μέλη του  και όσοι επιθυμούν να κάνουν τις προσφορές τους. Είναι αδιανόητο είδη της ίδιας ποιότητας να προμηθεύονται σε υψηλές τιμές .

Σε αποστροφή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δ, Βέσκου , όσοι θίγονται να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη , απάντησε ‘οτι δεν πρέπει να μετατραπεί ο Δήμος σε δικαστήριο. Επίσης ο Δ. Μπίνος κάλεσε ακόμα  την δημοτική αρχή να μην χρησιμοποιεί προκλητικά την Μερσεντές στην Αριδαία , αλλά  μόνο για μακρινές αποστάσεις.

 

2 σχόλια:

(3)