Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ο καιρός


Εντονη κακοκαιρία με μπόρες και καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, σε Ήπειρο, Ευρυτανία, Φωκίδα και στα Επτάνησα θα έχουμε καταιγίδες κυρίως στα ορεινά - ημιορεινά. Στα νησιά του αν. Αιγαίου θα έχουμε σύννεφα με τοπικές καταιγίδες, και από το μεσημέρι και μετά η έντονη αστάθεια θα παραμείνει στα ΒΔ ηπειρωτικά

.

Το βράδυ στα δυτικά και στα ΒΔ τα φαινόμενα θα επιμείνουν και μάλιστα θα δυναμώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Στην Αττική ηλιοφάνεια από το πρωί και σύννεφα από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης ηλιοφάνεια και ίσως βρέξει τοπικά στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς.

Την Κυριακή θα συννεφιάσει σχεδόν παντού και αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη ΒΔ χώρα και από τη δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα μεταφερθούν προς ΒΑ. Οι άνεμοι συνεχίζουν να είναι νότιοι εντάσεως 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα τα περισσότερα φαινόμενα θα τα έχουμε το πρωί στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς.

Την Τρίτη πάλι στα δυτικά θα έχουμε βροχές και την Τετάρτη θα έχουμε νέα επιδείνωση παντού με αξιόλογες καταιγίδες. Αλλά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι θερμοκρασίες στους 20 και 16 βαθμούς αντίστοιχα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)