
Ένταση
επικράτησε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο
Σύνταγμα. Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας έξω από τη
Βουλή.
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού συλαλλητηρίου, όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να βρεθούνβ από το μέρος της εισόδου της Βουλής, επί της Βασιλίσσης Σοφίας.
Τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν το πέρασμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στο σημείο και να γίνει και χρήση χημικών εκ μέρους της αστυνομίας.
Σταδιακά έχουν ανοίξει οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.
Πηγή: ieidiseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com