Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Χάος στη Δίκη Φιλιππίδη: Η συμπληρωματική απολογία, η αντίδραση της Παπαχαραλάμπους και η νέα μήνυση

Χάος στη Δίκη Φιλιππίδη: Η συμπληρωματική απολογία, η αντίδραση της Παπαχαραλάμπους και η νέα μήνυση 


Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη συμπληρωματική απολογία του έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με οικονομικό κίνητρο και παρέθεσε έγγραφα για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών που εκπροσωπεί τις καταγγέλλουσες.

Σε εξέλιξη η συμπληρωματική απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΜΟΔ κατόπιν αιτήματός του.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε παράθεση στοιχείων ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση σε βάρος του είναι οργανωμένο σχέδιο με οικονομικό κίνητρο.

Συγεκεριμένα είπε:

"Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μιντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί  τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο»

Η συνήγορος του Κική Μπακιρτζίδου  είπε πως έδρα της  επίμαχη εταιρίας είναι το γραφείο του κ. Μιντζια και ότι στο καταστατικό της προβλέπεται «Σκοπός η προβολή και η προώθηση καλλιτεχνών».

Είπε επίσης πως η εταιρία έχει και σάιτ και ανέγνωσε όσα αναφέρονται σε αυτό . «Έχει πελάτες στο σαιτ το mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα μέσα;» είπε η κα. Πακιρτζίδου.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μιντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Μιντζιας φανερά οργισμένος είπε πως

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει ο κατηγορούμενος κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Είναι δειλός. Απαιτώ να πει ευθέως ότι εννοεί πως εγώ κατέστρωσα το σχέδιο που επικαλείται  Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Ζητάω διακοπή για να Καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Νωρίτερα ο κατηγορούμενος ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά, πρίν από την αγόρευση της Εισαγγελέως του ΜΟΔ Στέλλας Στόγια καθώς, όπως είπε η συνήγορος του, περιήλθαν στα χέρια του χθες πολύ σημαντικά έγγραφα.

Η συνήγορος του ηθοποιού Κική Πακιρτζιδου ζήτησε την διενέργεια γραφολογικης πραγματογνωμοσύνης επί των επίμαχων εγγράφων αλλά και να του επιτρέψει το δικαστήριο να απολογηθεί συμπληρωματικά για τα νέα ευρήματα.

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)