Οργή προκαλούν οι εικόνες που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα Τρίτη έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου θα παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς τα ΜΑΤ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, επιτέθηκαν στους διαδηλωτές.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ.Αδαμίδης.
Οι διαμαρτυρόμενοι αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο και περίμεναν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά τους.
Μετά από τα επεισόδια, ο κ. Αδαμίδης κάλεσε τους συνδιαδηλωτές του να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και να μην απομακρυνθούν από το σημείο. «Κάτω ξάπλα όλοι» ακούγεται να λέει σε βίντεο.
«Ντροπή και αίσχος. Αφού απαξίωσαν τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ χωρίς να την καλέσουν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πτολεμαΐδα 5, όπου κάλεσαν 50 παρατρεχάμενους, απαξιώνοντας πλήρως τους εργαζόμενους, απαξιώνοντας πλήρως αυτούς που έδωσαν αγώνα να γίνει αυτή η επένδυση στην περιοχή και σήμερα τροφοδοτεί με την φθηνότερη ενέργεια τη χώρα μας, προπηλάκισαν και τραυμάτισαν εργαζόμενους στο χώρο της ενέργειας, οι οποίοι προσπάθησαν να επιδώσουν ένα ψήφισμα στον πρωθυπουργό.
Δεν στάθηκε δυνατόν ποτέ να γίνει αυτό αφού με τον πιο βίαιο τρόπο δεκάδες δυνάμεις καταστολής ξυλοκόπησαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους» κατήγγειλε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com