Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η ξεφτίλα σ΄ ολο της το μεγαλείο στο Λουτράκι


 Έκαναν θεαματική έξωση σε κάτοικο του χωριού  με την συνδρομή δεκάδων αστυνομικών

 

Επίδειξη ισχύος στο αίσχιστο σημείο του στο Λουτράκι την  Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τράπεζα με την συνδρομή του κράτους. Περίπου τριάντα αστυνομικοί , ένστολοι και με πολιτικά είχαν τεθεί  στην διάθεση δικαστικού επιμελητή , ο οποίος είχε μεταβεί στο Λουτράκι με δύο τεράστια φορτηγά αυτοκίνητα , εταιρείας μεταφορών και άδειασε μονάδα , αλλά  και σπίτι όπου κατοικούσε ο ιδιοκτήτη , μετά από κατάσχεση που είχε γίνει . Αρκετοί κάτοικοι   ήταν εκεί χωρίς να κάνουν τίποτα καθώς τα πάντα φρουρούταν  και είχαν την προστασία της αστυνομίας.

Πηγές που σχετίζονται με το θέμα , άφηναν να εννοηθεί ότι όλα έγιναν σε στυλ  «ΡΑΜΠΟ» προκειμένου να πάρουν το μήνυμα και άλλοι κάτοικοι του χωριού , που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση , ή πρόκειται σύντομα να βρεθούν  , λόγω των υποχρεώσεων προς τράπεζες που δύσκολα μπορούν να εκπληρώσουν. 

Όπως δε χαρακτηριστικά έλεγαν , ήταν και μια πρόβα τζενεράλε  , για να διαπιστώσουν και την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας  σε τέτοια θέματα , που μάλλον ήταν ανύπαρκτη. Άλλοι κύκλοι υποστήριζαν ότι μεταξύ των μυστικών αστυνομικών ήταν και κάποιοι που ασχολούνται με «ευαίσθητα» εθνικά 
ζητήματα , προκειμένου να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα , καθώς οι κάτοικοι  δεν θεωρούνται   και τόσο «εθνικόφρονες»  από διάφορους κύκλους. Θεωρία και σενάρια μάλλον πολύ υπερβολικά . Πάντως φέρεται να υποστηρίζουν , ότι τώρα αρχίζει να χορεύει η αρκούδα.

24 σχόλια:

  1. Καταταλα βοηθάμε τους Τούρκους από το σεισμό εδώ μας πετάνε έξω από το σπίτι ξυπνήστε εεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα και τιμή στον Αντρέα τον Πάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στον Γιάννη Σπάθα των Socrates.

      Διαγραφή
    2. Ο Socrates ήταν Βραζιλιάνος, ρε άμπαλε.
      Κι ο Πάτσης ρουφιάνος.(των funds)

      Διαγραφή
    3. Και ο Σπάθας ξάδερφος του Κολοκοτρώνη,ρε άσχετε.Οι funds όμως ποιοί είναι;

      Διαγραφή
    4. Άμπαλος αλλά μπράβο σου γιατί ξες τον ρουφιάνο.

      Διαγραφή
    5. Μεγάλε είσαι ο μόνος ευτυχεσμένος εδώ μέσα.Άσε όμως κάτω το τσίπουρο γιατί σε πειράζει.Μπορεί μη ξέρω τον άμπαλο και τους funds αλλά ο βραζιλιάνος socrates ήταν ξάδερφος του Σωκράτη;Αυτουνού μωρέ που έπινε κόνιο.Δοκίμασε το κι εσύ,αυτό μπορεί να μη σε πειράζει.

      Διαγραφή
    6. Δεν έπινε κόνιο ο Socrates ρε άμπαλε. Τι είναι το κόνιο τίλιο;
      Μια φορά ήπιε. Ήπιε και...
      Εγώ δεν πίνω. Είμαι κατά του αλκοόλ. Από τότε που σε είδα.

      Διαγραφή
  3. Ο Τσίπρας φταίει,όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα πληρωμένα είναι από τον Σώρρα... δεν μασάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε γαμιεσαι ρε σαμανδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια,γιατί ξοδεύουμε για εξοπλισμούς;από ποιον κινδυνεύουμε;τι χειρότερο μπορούν να μας κάνουν οι εχθροί μας;τουλάχιστον από το σπίτι που μένουμε,δεν θα μας διώξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι το περίεργο δεν έχω καταλάβει όταν πάρεις δανεια ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν τα επιστρέψεις πολλά περισσότερα θα σου τα πάρουν όλα όταν δεν πληρώνεις για τον οποιοδήποτε λόγο η φυσική κατάληξη είναι αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχει δικαστική απόφαση ή εισαγγελική εντολή λέγεται κατάσχεση, όταν δεν υπάρχει ούτε ένα νόμιμο έγγραφο,ο ιδιοκτήτης είναι απών και υπάρχουν 30 αστυνομικοί που πήραν προφορική εντολή από έναν που δεν είναι αρμόδιος πως λέγεται? καλό είναι να μην κρίνετε όταν δεν ξέρετε όλη την ιστορία

      Διαγραφή
    2. Α γεια σου! Κι η ΝουΔούλα έτσι ακριβώς.
      Μισό δις έχουν φτάσει τα δανεικά (κι αγύριστα)της και τώρα η φυσική κατάληξη θα είναι να... τα δώσεις εσύ.
      Ρώτα και τον φίλο τους τον Στουρνάρα.
      Επειδή το ήξερε(ότι θα τα πληρώσεις εσύ)γι' αυτό τα πήρε.
      Πού το περίεργο;

      Διαγραφή
  8. Η αστυνομία ανήκει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη αν δεν κάνω λάθος. Ποιανού πολίτη; Της ΝΔ ,του ΣΥΡιΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, ποιανού κόμματος και βουλευτή; . Το κράτος χρειάζεται αναδόμηση από την αρχή. Γιατί οι Έλληνες στο τωρινό κράτος δεν έχουν δικαιώματα. Μας πήραν τα χωράφια επειδή δήθεν είναι δάση. Τώρα παίρνουν τα σπίτια. Με νόμους ή με τη βία . Τί εμεινε; Κάποια στιγμή θα πάρουν και τι ζωή μας με κάποια δικαιολογία. . Να ζήσουν οι βολευτές μας. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα να ξέρουν:ότι και αν κάνουν,ότι και αν πάρουν,τις ψυχές και το πιστεύω μας,δεν θα το πάρουν ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ριμαξαται όλα τόσα χρόνια μείωση μισθών και συντάξεων ανεργία, λοκ ντάουν, κορονοιος, μια πουλημένη Ελλάδα. Ρωτάτε πως τη βγάζει ο κόσμος; θα μας βγάζετε από τα σπίτια μας για να τα δώσετε στους ξξένους. Ντροπή σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτός είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 χρόνια είχαμε lock down και απαγόρευση νόμου.τουριστας δεν πάτησε και αν αν δε πληρουσες τα κριτήρια σαν ιδιώτης δεν έπαιρνες ούτε τα ψίχουλα που έδιναν για επιδότηση. Τα ξενοδοχεία, σαν κλάδος ήταν αυτός που χτυπήθηκε περισσότερο.ιδιως του χειμερινού τουρισμού, γιατί δεν μπορούσαν να ρεφαρουν το καλοκαίρι. Πριν από αυτό είχαμε οικονομική κρίση στην οποία πάλι τα ξενοδοχεία ήταν αυτά που την πλήρωσαν.Δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και ζούμε σε μια χώρα όπου το κράτος δεν προστατεύει τους πολίτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αντρικά που έχει βγάλει ο Χρήστος δεν την έχουν όλοι οι υποτιθέμενοι άντρες του Λουτρακίου. Έχει κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους και συγκεκριμένα άρθρα του αστικού κώδικα ,62, 229 έως 235, επίσης 463, και 985 και όχι μόνο από τον α.κ. όλη του η δράση είναι νομιμοτατη για τους έχοντες γνώση, αυτό για τους υπερασπιστές των νόμων όπως η άντρες της τοπικής αστυνομίας που τους μάζεψαν από τις αλάνες πουσπαναν σανίδια και τους έκαναν υπερασπιστές των ενώ όπως αποδείχθηκε έχουν άγνοια νόμων. Χρήστο κρατά γερά, και μην κάνεις μέρος του εαυτού σου σχόλια από ασυνηδητους πολίτες, και να θυμάσαι πως οι ένστολοι που υπερασπίστηκαν τη κατάσχεση κυνηγούσαν με πρόστιμα τον κόσμο με αποτέλεσμα να τους οδηγήσουν σε θανατηφόρους εμβολιασμούς, είναι ηθική, ψυχολικη, πνευματική και μέσα υλική δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και κάτι ακόμα φίλε Χρηστάρα για να έχεις την υγεία σου εσύ και η Κατερίνα, η μασημένη τροφή σε αρνητικούς σχολιαστές μικρονοες τελειωσε, όσοι δεν είναι άπληστοι και θέλουν να ερευνήσουν την νόμιμη διαδικασία σου ας ανατρέξουν στον α.κ.αρθρα 211, 218, 219, και 985 που σου δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστής το ακίνητο σου ακόμη και με την βία όταν η διαδικασία τους είναι παράνομη που για τους έχοντες γνώση είναι. Ήμουν ,είμαι και θα είμαι μαζί σου ότι ενέργεια και να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός είναι ο καπιταλισμός μοσχάρια που ψηφιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία απλή και καθαρή ερώτηση που περιμένει απάντηση καθαρή και όχι επίθεση.Την τετραετία σύριζα δεν είχαμε καπιταλισμό;Με ποιό πολιτικό σχηματισμό θα μπορούσαμε να έχουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από καπιταλισμό;

      Διαγραφή

(3)