Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Τα αθλητικά κανάλια λογοκρίνουν τους φιλάθλους: Κρύβουν τα πανό που σηκώνουν στα γήπεδα

Τα αθλητικά κανάλια λογοκρίνουν τους φιλάθλους: Κρύβουν τα πανό που σηκώνουν στα γήπεδα
 
 
 
Θυμίζουμε ότι στην Τουρκία έκοψαν τον ήχο όταν οι φίλαθλοι καταφέρονταν με συνθήματα κατά του Ερντογάν!
Μας έκανε για μια ακόμα φορά εντύπωση:

-Οι οπαδοί των ομάδων συνεχίζουν να ανεβάζουν πανό κατά των υπευθύνων για το έγκλημα στα Τέμπη και όσων υποβαθμίζουν περαιτέρω τη ζωή τους, δείχνοντας ότι δεν είναι «τα παιδιά με τα μακριά μαλλιά που τους φώναζαν αλήτες», αλλά μέσα στην προσπάθεια κάποιων προέδρων να τους μετατρέψουν σε ιδιωτικούς στρατούς τους, έχουν και κρίση και άποψη και φιλότιμο.

-Τα αθλητικά κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες, με τη σειρά τους, εξακολουθούν όχι απλώς να μην εστιάζουν στα πανό, αλλά και να επιχειρούν να μην φαίνονται τα συνθήματα.

Υπενθυμίζουμε, απλώς, ότι όταν πρόσφατα, σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα κατά του Ερντογάν για τις δεκάδες χιλιάδες θύματα από τους σεισμούς, τα εκεί κανάλια τους έκλεισαν τον ήχο! Εμείς εδώ τα κατακρίναμε, αλλά τα …μιμούμαστε!

ΥΓ: Για την ιστορία. Τα πανό των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έγραφαν τα εξής: «Πλημμύρες, τρένα και φωτιές, εγκλήματα, παιδόφιλοι, πολιτικοί, μασόνοι, ντροπή της κοινωνίας»-«Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» - «Οι νεκροί των Τεμπών ζητούν δικαίωση, δολοφόνοι». Με εξαίρεση ίσως το τελευταίο δεν συμφωνούμε, αλλά δεν μπορούμε παρά να τα καταγράψουμε!

B. Σκ.

 Πηγή: ieidiseis.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Μα για ένα κωλοτρένο όπως συζητούσανε σε Twitter space ο Άρης ο Πορτσάλτας και ο Γρηγόρης ο Ψαριανός με άλλα παιδιά της παράταξης, να καπελωθεί το ματσάκι;
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)