Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

«Ναυάγησε» η πρόταση του Mega για debate μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα

Κάνουν... σκέρτσα και στο ΜEGA: Ο Μητσοτάκης ακούει debate με Τσίπρα και «φεύγει»
 

 

  «Όχι» από τη ΝΔ ενώ είχε αποδεχτεί την πρόσκληση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αρνητική απάντηση από την κυβέρνηση δια του Άκη Σκέρτσου, στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές 2023. Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε άμεσα πώς είναι θετικός στο debate, ενώ η απάντηση από την κυβέρνηση ήρθε μιάμιση ώρα αργότερα και ήταν αρνητική.

Ο κ. Σκέρτσος αναφέρει πως «η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

Τσαπανίδου: Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση για debate

Νωρίτερα, θετικά απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση του Mega για debate μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα για τις εκλογές του Μαΐου. «Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε:

«Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)