Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Να παραιτηθεί η δημοτική αρχή Αλμωπίας

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

 

Η κατάσταση στον Δήμο Αλμωπίας δεν πάει άλλο .

Παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις  ακόμα και μέσα στο δημοτικό  συμβούλιο ότι τα πάντα λειτουργούν  ‘αψογα στην άρδευση , δεν είναι σε θέση ούτε τα απλά και αυτονόητα να κάνει. Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Κωνσταντίας  Αντώνης Σερεμετίδης , που πρόσκειται φίλα προς τον Δήμαρχο, άκουσε από συγχωριανούς του –ίσως και άδικα- τα εξ αμάξης γιατί ένα κομμάτι του κάμπου  δεν μπορούσε να ποτιστεί, επειδή το αυλάκι ήταν μπαζωμένο στο ύψος του Νερομύλου. Άμεσα φρόντισε να το ξεμπαζώσει ,χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα , αφού δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου. Τώρα γιατί θέλησαν να «εκθέσουν» και τον  Αντώνη Σερεμετίδη , που είναι ένας δραστήριος και φιλότιμος πρόεδρος , παραμένει ένα μυστήριο, αν και οι πληροφορίες τους φέρουν  να τον καταστήσουν  ανίσχυρο στο χωριό του  , εν όψει  των ερχόμενων εκλογών, και να τον απομακρύνουν από αυτούς , γιατί θέλουν άλλο πρόσωπο  για τον συνδυασμό τους.  

Εδώ και τόσες μέρες τα μπάζα παραμένουν στον δρόμο και κλείνουν σχεδόν  το μισό από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Παρά τις προφορικές οχλήσεις του προέδρου Προδρόμου- Νερομύλων Γιάννη Θεολόγου , δεν έκαναν τίποτα, προφανώς γιατί έχει δηλώσει υποψήφιος με τον Νίκο Παρούτογλου. Έτσι ο πρόεδρος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές έκανε γραπτό αίτημα για να καθαρίσουν  τα μπάζα.  .

Το σημείο του δρόμου εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς. Αυτό μάλλον αφήνει αδιάφορη την δημοτική αρχή Μπάτση. Πολλοί είναι αυτοί ,που ξεσπούν και την  χαρακτηρίζουν ανίκανη και επικίνδυνη. Καλούν τον Χ. Μπάτση  και τους συνεργάτες  του να παραιτηθούν . Είναι ότι  καλύτερο μπορούν να προσφέρουν  στον τόπο. Όσους δε σκέπτονται να είναι υποψήφιοι μαζί του στις εκλογές να το ξανασκεφτούν , γιατί θα είναι συνένοχοι   στην αδιαφορία τους. Μέχρι να τελειώσει δε η θητεία του σημερινού δημάρχου, υποστηρίζουν , να αναλάβει την διοίκηση η αντιπολίτευση . Στην χειρότερη δε περίπτωση  να προσλάβει διμηνίτες να διοικήσουν τον Δήμο , μέχρι να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή.

 

 






3 σχόλια:

  1. Τι πραγματα ειναι αυτα, θα παθαιναμε ατυχημα προχθες το βραδυ ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα? Που πρεπει να απευθυνθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ηταν αυτος ο δραστηριος και φιλοτιμος προεδρος 4 χρονια;θυμηθηκε 3 μηνες πριν τος εκλογες να κανει κατι; και αυτο επειδη τον βριζουν ολοι στο χωριο. Αγανακτισαμε να μην ειναι τιποτα καθαρο στο χωριο μας .. Ανικανος ειναι το επιθετο που τον χαρακτηριζει.Κανεις ρεπορταζ καντο σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τον 5:08...εδώ και 4 χρόνια υπάρχει το πρόβλημα με το συγκεκριμένο αυλάκι τώρα ενόψει εκλογών θυμήθηκε να το ξεμπαζωσει???κι αυτό γιατί βλέπει ότι τό πλοίο βουλιάζει γενικότερα και ειδικότερα στην Κωνσταντία..ο πρόεδρος μιας τοπικής κοινότητας δεν είναι μόνο για να διοργανώνει πανηγύρια..τα πανηγύρια ας τα αφήσει στον σύλλογο του χωριού του και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του συλλόγου του χωριού που έχει το θράσος να αποκαλεί ολόκληρο χωριό αμόρφωτο και χωρίς επίπεδο επειδή θίγεται ο δήμαρχος και ο πρόεδρος τους οποίους στηρίζει και προσπαθεί να βγάλει λάδι με νύχια και με δόντια...Δεν είναι κανένας κάτοικος υποχρεωμένος να καθαρίζει τους κάδους με τα τοξικά φυτοφάρμακα που έχουν ξεχειλίσει εδώ και ένα χρόνο (υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο) ούτε να ξεμπαζωνει αυλάκια για να ποτίσει...άλλωστε πληρώνουμε δημοτικά τέλη και αρδευτικά νερά για αυτό το λόγο....Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα..κάντε σωστή ενημέρωση κύριε σαμανδη..το συγκεκριμένο αυλάκι είναι έτσι εδώ και τέσσερα χρόνια!!!παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε το σχόλιο μου... ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)