Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκαθαρίζει το παιχνίδι στην Αλμωπία


Μπροστά  Ν. Παρούτογλου και Δ. Μπίνος .

ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Ο Χ. ΜΠΑΤΣΗΣ

 

Όσο κοντεύουν οι εκλογές η κατάσταση δείχνει να ξεκαθαρίζει στην Αλμωπία. Δημήτρης Μπίνος και Νίκος Παρούτογλου οδεύουν σταθερά για τον β γύρο , προκειμένου να διεκδικήσουν την δημαρχία.

 Η κατάσταση δείχνει να ξεκαθαρίζει στο μυαλό των ψηφοφόρων. Ο σημερινός δήμαρχος αντί κερδίζει κάτι , ΄χάνει διαρκώς έδαφος. Ο κόσμος ήδη στις περιοδείες του , αλλά και τις διάφορες επαφές δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικός απέναντί του.  Έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ,ότι οι δημότες απλά περιμένουν τις εκλογές για να του δείξουν την πόρτα εξόδου με την ίδια προθυμία που τον είχαν βάλει στην δημαρχία.

Ο όποιες απεγνωσμένες  προσπάθειες για να περισώσουν το μέγεθος της ήττας, δεν αποδίδουν ιδιαίτερα. Οι πιο προσγειωμένοι υποψήφιοι έχουν αντιληφθεί το τι τους περιμένει και το μόνο που τους μένει  είναι να περισώσουν τον εαυτό τους. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που διαρρέει από καινούργιους κυρίως υποψηφίους ότι ήδη έχουν βγει μεταξύ τους τα μεγάλα μαχαίρια.

 Η συσπείρωση που επιχειρούν πέφτει στο κενό, καθώς ακόμα και πιστοί λόγω συμφερόντων οπαδοί τους , αλλάζουν σταδιακά και διακριτικά στρατόπεδο , βλέποντας ότι το παιχνίδι χάνεται οριστικά.

Οι περισσότεροι έχουν παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια περιμένοντας απλά το πλήρωμα του χρόνου  για να κλείσει ο κύκλος τους. Η μάχη δίνεται για να σωθούν ορισμένοι λεγόμενοι  «επαγγελματίες»  πολιτικοί και ένας δύο κολλητοί του Χ. Μπάτση .

Άλλωστε η κατήφεια που τους διακατέχει στις περιοδείες τους είναι  αντιληπτή και από τον τελευταίο πολίτη.

 

Ο Δημήτρης Μπίνος ανεβαίνει , αργά αλλά σταθερά. Ο κόσμος δείχνει να τον εμπιστεύεται πολύ περισσότερο , από τον Χ. Μπάτση. Αντιλαμβάνεται ότι  η παράταξη Μπάτση δημιουργήθηκε καθαρά από τα σπλάχνα του τότε συνδυασμού του Δ. Μπίνου, για ελέγξει τα πάντα και να καρπωθεί τα πάντα με μια μικρή κλίκα  τριγύρω της και όχι το καλό του τόπου ή η δήθεν  διασφάλιση θεσμών και άλλων επικλήσεων , που αποδείχτηκαν πολύ σύντομα μια τρύπα στο νερό. . Οι διάφοροι «εμπνευστές και εγκέφαλοι» αδυνατούν να εξηγήσουν  στον απλό κόσμο για ποιον λόγο ζημίωσαν τον Δήμο με τις απ ευθείας αναθέσεις , με ελάχιστες εκπτώσεις , πάνω από δυόμιση τουλάχιστον εκατομμύρια ευρώ , όπως υπολογίζει η αντιπολίτευση.

Γενικά όμως η όλη λειτουργία της διοίκησης Μπάτση κατάφερε να δυσαρεστήσει τουλάχιστον το 90% του κόσμου.

Ο Δ. Μπίνος έχει συγκροτήσει σε αυτές τις εκλογές έναν συνδυασμό σαφώς πολύ καλύτερο από την προηγούμενη φορά. Ρεαλιστής και προσγειωμένος γνωρίζει πλέον   ότι εξυπηρέτηση του πολίτη  και η καθημερινότητα , δεν είναι τα ζητούμενα , αλλά τα αυτονόητα. Εκείνο που προέχει πλέον είναι η αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων  και ο επανασχεδιασμός και επαναπροσδιορισμός της ανάπτυξης του τόπου , με την αξιοποίηση των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων σε όλους τους τομείς. Η δε αναλογική ισόρροπη ανάπτυξη όλης της περιοχής ,μονόδρομος.

 Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δικαιολογημένα εμφανίζονται αισιόδοξοι και βέβαιοι για  του αγώνα.

Ο Ν. ΠΑΡΟΤΟΓΛΟΥ

 

Δικαιολογημένη αισιοδοξία επικρατεί και στο στρατόπεδο του Ν. Παρούτογλου. Τόση που έκανε λόγο εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Στόχος που ενδεχομένως να είχε επιτευχθεί, αν μπορούσαν να υπάρξουν  ορισμένες  ακόμα προϋποθέσεις. Αν και οι πληροφορίες τους φέρουν να τον επιδιώκουν ακόμα και τώρα, δείχνουν όμως προσγειωμένοι  και εργάζονται προς την επίτευξη του στόχου που είναι η δημαρχία.

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου  και οι οι εκδηλώσεις του συνδυασμού έδειξαν ότι υπάρχεις ένας διαφορετικός τρόπος αντιλήψεων .

Η ουσία πάντως είναι  ότι 10 μέρες πριν τις εκλογές της πρώτης  εκλογικής αναμέτρησης   ότι η πλάστιγγα γέρνει  εμφανώς υπέρ  του Ν. Παρούτογλου και του Δ. Μπίνου οι οποίοι και εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου  θα αναμετρηθούν στον β΄γύρο .

 

19 σχόλια:

  1. Ο μπατσης πάει περίπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος δεν εκανε τίποτα.Με τι μούτρα ξαναζηταει ψήφο δε ξερω.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς είσαι και εσύ και μας κάνεις και γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν τον σαμανδη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα πω κατι άλλο!Ελπίζω ο λαός της Αλμωπιας να κατάλαβε το λάθος που εκανε την προηγούμενη φορά, που ψήφισε δηλαδή με βάση το" νεο άτομο στη δημαρχεία", και να ψηφίσει βάση λογικής ενα άτομο που θα παει τον τόπο μπροστά, ενα άτομο που δεν εχει αναγκη τα λεφτά του δήμου, ενα άτομο που εχει την εμπειρία και πραγματικά ηταν ο μόνος δήμαρχος που πέρασε κ ανέδειξε επιτέλους αυτον τον τόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν έχει ανάγκη τα λεφτά γιατί δεν έδωσε τις αντιμισθιες του δημάρχου αλλά πήρε και την προεδρία των λουτρών; ένας φαντασμενος είναι. Τον κάνανε δήμαρχο και το πίστεψε. Προσωπικά και οι τρεις συνδυασμοί είναι παιδική χαρά. Αυτοί είμαστε αυτοί μας χρειάζονται. Για να βρίσκουν κάποιοι εύκολο μεροκάματο και να είναι αργοσχολοι.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ?? ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ. ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΣΑΜΠΑ , ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  5. ένας από τους πλέον ανίκανους δημάρχους φεύγει..σε 1 μήνα! δεν θα τον θυμάται κανείς...ούτε τους πέριξ καβαλημένους...περιμένω σε μια εβδομάδα να στείλω sms στο λαμόγιο του χωριού, ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρακη όσο και αν προσπαθείς είσαι μεγάλη απάτη!
    Μετά να δω που θα κρυφτείς!😅😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Νίκος είναι ένας ήρεμος ανθρωπος. Ο κ. Μπατσης μήπως έχει έρθει από κανένα στάβλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Πέτρο να είσαι καλά που μας προσφέρεις λίγο γέλιο μέσα στα τοσα προβλήματα που έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 43% Μπαρουτογλου
    35% Μπινός
    22% Μπάτσης
    Από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος ο Μπαρουτογλου.
    Υ.Γ. Δεν ψηφίζω Μπαρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πα Πα Πα Παρουτογλου...μας βγηκαν τα μάτια!

      Διαγραφή
    2. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω.Εσυ ρωτά τον ίδιο γιατί έδιωξε το Μ από το επίθετο του.
      Αλλά τα μάτια του λαγού κι αλλά της κουκουβάγιας!!!🤮🤮🤮🤮

      Διαγραφή
  11. Προσωπικά δεν είδα από από τους προηγουμένους δημάρχους κάτι διαφορετικό! Όλοι ασχολούνται με τα ίδια και τα ίδια! Φωτισμός, αυλάκια, αδέσποτα, τρύπες στους δρόμους και φυσικά δεν έλυσαν και κάποιο πρόβλημα ολοκληρωτικά! Ούτε ο Μπινός, ούτε ο Μπάτσης δείξανε καποιο φοβερό έργο στην τετραετία τους... Για να μην πω για τον χαμό στους δρόμους. Είμαστε ο χειρότερος δήμος πρώτον χωρίς οδηγικη παιδεία και δεύτερον χωρίς αστυνομευση να μπορεί να μπει ένα μέτρο σε όλο αυτο το χάος! Για τα δίμηνα στα Λουτρά που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι μονο για ψήφους το εκμεταλλεύτηκαν και οι δύο, άσχετα που κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά χωρίς να τους ενδιαφέρει το κακό που κάνουν στην Λουτρόπολη με τις επιλογές τους! Όσο για τον Παρουτογλου δεν έχει δοκιμαστεί, δεν μπορώ να μιλησω... Κλείνοντας θα πω ας ψηφίσουμε μια φορά για τον καλό του τόπου και όχι για το συμφέρον μας και ίσως αυτή η καημένη Αλμωπία δει λίγο φως και βγει από την μιζέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ. ΕΠΙ ΜΠΙΝΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ, ΣΕ ΣΗΜΕΊΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΤΙ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
  12. ρε τραγουδατε οσο θελετε πιο φιλολαικος και προσιτοσ δημαρχος μετα το πασοη ειναι ο μπατσης παρτε το χαμπαρι.μπουκοσαμε απο κυνηγους φαντασματων απο πρωην και νυν δημοσιους -δασκαλους και γραματικους.στην αλμωπια ζουμε της αγροτιας της κτηνοτροφιας της ηλοτομιας,που αυτα τα επαγγελματα προσφερουν στην τοπικη οικονομια με πολυ ιδρωτα αλλα και αιμα πολλες φορες,.Ο Κοσμος θελει σεβασμο και οχι να τουν κουναναε το δαχτυλο λειτουργοι του συστηματος μολις αναλαμβανουν εξουσια.Γιαυτο αραξτε και βαλτε μυαλο επιδοξοι μνηστηρες που μονο η εξουσια σας ενδιαφερη σας ειδαμε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παρουτογλου είναι δυνατός σε 5 6 χωριά στα υπόλοιπα απλά συμπληρώνει το ίδιο και ο ΜΠΙΝΟΣ ο οποίος είναι εντελώς λειψός σε 6 χωριά ούτε τοπικό και θα παρουν τοσα μεγάλα ποσοστά;;;;;ξυπνάτε και βλέπετε λίγο λογικά μν κοιτάτε μονόπλευρα στον συνδυασμό τον οποίο εκπροσωπείτε η στηρίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)