Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Σκουπιδότοπος ο Εξαπλάτανος


 

 

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων του Εξαπλατάνου  για τα σκουπίδια

δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός στον Δήμο Αλμωπίας

Η κατάσταση δε που επικρατεί στο ''εργοτάξιο'' του χωριού τους, είναι εξωφρενική.  Δεν παύουν  δε να επιρρίπτουν ευθύνες και στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για συμπαιγνία με τον Δήμο και παίζουν με την υγεία τους.

 

Απορρίμματα κάθε είδους, άδεια κουτιά  φυτοφαρμάκων κλπ απορρίμματα... αναπαύονται για χρόνια στην περιοχή, με αποτέλεσμα εκτός της δυσοσμίας που επικρατεί στο χωριό, να υπάρχουν και κάθε είδους τρωκτικά  κλπ ζωύφια στην περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι να ξεσπάσουν μολυσματικές ασθένειες.

Το θέμα αυτό έχει τεθεί πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση. Ο Δήμαρχος όμως και οι συνεργάτες είτε το αμφισβητούσαν  είτε υπόσχονται να δώσουν λύση , χωρίς να έχει καμία λύση μέχρι τώρα.

Είναι δε περιέργειας άξιον , για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνουν και οι υγειονομικές αρχές  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  , συμβάλλοντας έτσι  στην διαιώνιση της κατάστασης .

Το ακόμα  δε πιο περίεργο είναι ότι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής  αυξάνεται αντί να μειώνεται λόγω των εκλογών. Δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι τιμωρούν την περιοχή , επειδή διατυπώνει δημόσια τα παράπονά της για την πλήρη εγκατάλειψη

 

1 σχόλιο:

  1. Στην Ίδα ζητάμε να φτιαχτεί παιδική χαρά δεν έχουν τα παιδιά μας να παίξουν πουθενά....μη μας ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)