Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ. 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ  ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

  ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ  ¨ΑΛΧΗΜΕΙΑ¨"


Στην τελική ευθεία  μπαίνει πλέον η εκλογική αναμέτρηση για τις  Αυτοδιοικητικές εκλογές . Την Κυριακή οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν Περιφεριάρχες και Δημάρχους. Σε Περιφερειακό επίπεδο η κατάσταση μάλλον είναι ξεκάθαρη. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή . Το ζητούμενο στο νομό Πέλλας  είναι αν θα πάρει όλες τις έδρες  και ποιοι θα εκλεγουν.

Υπάρχουν πολλές νέες φιλόδοξες υποψηφιότητες που επιθυμούν να εκλεγούν στο  νέο Περιφερεικό συμβούλιο. Σε περιφερειακό επίπεδο ουσιαστικά υπάρχει πλήρης συσκότιση , με τους ενδιαφερόμενους να επιθυμούν να εκλεγούν , χωρίς ουσιαστικά να αιτιολογήσουν έστω και στοιχειωδώς την επιθυμία τους δημοσίως .

Στον Δήμο Αλμωπίας , η σημερινή δημοτική αρχή ετοιμάζει τα μπαγκάζια  αποχώρησης , καθώς και μετά τις περιοδείες της μέσα στην εβδομάδα , έτυχε πλήρους αποδοκιμασίας με τον κόσμο να αδιαφορεί πλήρως . Μετρά τις ώρες για τις τυπικές διαδικασίες και το μόνο που της μένει είναι  να περιορίσει το μέγεθος της ήττας . Τελευταίο της χαρτί η κεντρική ομιλία όπου θα επιχειρήσει  να επιστρατεύσει  τους πάντες  να κάνει την όποια επίδειξη δύναμης. Όλα όμως έχουν κριθεί και η γκρίνια αυξάνεται διαρκώς . Ο σώζων εαυτόν  σωθήτω , κυριαρχεί στον συνδυασμό , με τις « ίντριγκες» να δίνουν και να παίρνουν .

 

 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

 Ο Νίκος Παρούτογλου δεν επαναπαύεται , καθώς γνωρίζει ότι οι εκλογές τελειώνουν με το κλείσιμο της κάλπης . Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική και γενικότερα το κλίμα πολύ αισιόδοξο.Επέλεξε να κάνει την κεντρική του ομιλία  την Τετάρτη  4 Οκτωβρίου , για να έχει εύλογο χρόνο για τις τελευταίες προετοιμασίες . Γενικά θεωρείται ότι το κλίμα για αυτόν είναι πολύ καλό

 Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ

 

ΚΑΛΟ πλέον έχει γίνει το κλίμα και για τον Δημήτρη Μπίνο. Όπως αναμενότανε  κάθε μέρα που  περνά ανεβαίνει . Έχει αφήσει πολύ πίσω τον Χ. Μπάτση. Αυτό είναι ολοφάνερο  στην κοινή γνώμη , που κατασταλάζει στην επιλογή της . Αν δεν υπάρξει -το σχεδόν πολύ δύσκολο σενάριο- εκλογής του Νίκου Παρούτογλου  από την πρώτη Κυριακή , είναι βέβαιο ότι στις επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου  αντιμέτωποι πρόκειται  να βρεθούν  οι Νίκος Παρούτογλου και ο Δ. Μπίνος .

 

4 σχόλια:

  1. Αρε εμείς περιμένουμε το Χρήστο από τη πρώτη Κυριακή να βγει.
    Αρε γιατί μας στεναχωρνάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει υποψήφιος που πήγε στο δημαρχείο και απειλούσε υπαλλήλους; εάν ναι ποιος είναι; καλημέρα και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ερώτημα πλέον είναι ποιος ήταν ο πλέον άχρηστος δήμαρχοσο μπάτσης ή ο ζέρζης; αυτό το ερώτημα θέλει ειδικούς να εξηγηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A εχετε ξεφυγει οσο νυχτωνει η μπιμπ....... μεγαλωνει οσο και να κραζετε.Θα την φατε ξανα και ξανα γιατι μυαλο δεν βαλατε με απειλες αλαζωνειες και διχωνιες δεν καταφερνετε τιποτα. ο κοσμος δεν μιλαει και το ξερετε ,χορτασε απο δημοσοιους υπαλληλους και συνταξιουχους που ολοι μερα κυνηγουσαν και τους υπαλληλους αλλα και το κοσμακη που τολμουσε να παει στο δημαρχειο.Το φυγε εσυ ελα εσυ τελειωσε πια σταθεροτητα και συνεχεια ηρεμια θελει ο τοπος τουλαχιστον δυο τετραετιες ο καθενας για να κρινεται αντικημενικα..καλη επιτυχια λοιπον χωρις μαγκιες σε ολους τους υποψιφοιους δημαρχους και αντιδημαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)