Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Η ΕΕΑ και ο Δήμος Αλμωπίας «τελείωσαν » τον Αλμωπό από την Super League 2

 

Και τώρα δήμαρχε ,μετά τον Αλμωπό ποιος έχει σειρά;
 

 

- Χωρίς πιστοποιητικό και βαρύ πρόστιμο


 

Τελικά ο Χρήστος Μπάτσης θα μείνει στην ιστορία  ως ο Δήμαρχος που επί των ημερών του τελειώνει και ο Αλμωπός . Και σε αυτό μεγάλο μερίδιο έχει τόσο ο ίδιος , όσο και η παράταξή του , που την Κυριακή ξ αναζητά την ψήφο του (και  του αθλητικού ΄)κοσμου.

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα ,έβαλε και αυτός το χεράκι του . Όχι μόνο δεν έδωσε την χορηγία από τα Λουτρά , όπως είχε δεσμευτεί , αλλά μετέφερε δήθεν υποχρεώσεις του Αλμωπού προς τον Δήμο (πληροφορίες  αναφέρουν μάλιστα ότι δεν ακολουθήθηκε καμία νόμιμη διαδικασία) στην εφορία , δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα  στην  ομάδα σχετικά με την φορολογική ενημερότητα. Την στιγμή μάλιστα προκαλεί και αδιαφορεί  με διάφορα τερτίπια και δεν διεκδικηθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  από πρόσωπα που ήδη έπρεπε να τα είχε διεκδικήσει. Άνοιξε όμως τα μάτια της στον Αλμωπό.

Το θέμα της συμπεριφοράς του Δημου  Αλμωπίας  ήταν γνωστό από καιρό , αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας δεν θέλησε να το σηκώσει για να μην κατηγορηθεί ότι  ανακατεύεται με τις εκλογές . Πίστευε εξ άλλου θα μπορούσε να το λύσει ο Δήμος , γιατί το δημιούργησε ο ίδιος , ενώ θα μπορούσε  να γίνει συμψηφισμός με την χορηγία από τα Λουτρά. 

Ο Δήμαρχος φυσικά εδώ και τώρα -όσον τον αφορά-  ωφείλει να εξηγήσει δημόσια  τι ακριβώς συνέβη.Και να σκεφθεί κανείς ότι η παράταξη του Χ. Μπάτση έχει υποψήφιο στην δημοτική κοινότητα Αριδαίας , άνθρωπο της διοίκησης του Αλμωπού .Άλλες πληροφορίες φέρουν την παράταξη του Χ. Μπάτση να τιμώρησε τον Αλμωπό , αφού άλλο μέλος της  διοίκησης ,πήγε με τον συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου ,ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.


Η ΕΕΑ «τελείωσε» τον Αλμωπό από την Super League 2

Η ΕΕΑ δεν δίνει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Αλμωπό Αριδαίας ο οποίος πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες συμμετοχής στην Super League 2.

Στην σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, διαπιστώθηκε πως δεν έχει καταθετεί η εγγυητική επιστολή μετά την ολική κατάπτωση.

Η εξέλιξη αυτή κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αλμωπό που έχει ήδη αποβληθεί από την Super League 2 με απόφαση του ΔΣ και οι πιθανότητες ανατροπής είναι λίγες.

Επιπλέον επιβλήθηκε στην ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόθεση του Αλμωπού ήταν να καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της αποβολής του από την SL2. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγινε τελικά η προσφυγή, διότι το κόστος ήταν πολύ μεγάλο και έτσι η ΠΑΕ… κατέβασε ρολά…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 και ΦΩΤΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ για παράβαση α) άρθρου 78 παρ. 8 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 15 Ν.5025/2023 (χρόνος κατάπτωσης εγγυητικής επιστολής 05.09.2023), β) άρθρου 77Α παρ.παρ.4 εδ.ε΄ και 10 σε συνδυασμό με άρθρο 78 παρ.8 ίδιου Νόμου, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 15 Ν.5025/2023.

Συμπληρωματικά της από 5-9-2023 απόφασης, με την οποία δεν χορηγήθηκε Πιστοποιητικό Συμμετοχής στην ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ επίσης Πιστοποιητικό Συμμετοχής για την ίδια αγωνιστική περίοδο, για τον λόγο ότι δεν συμπλήρωσε την εγγυητική της επιστολή εντός 15νθημέρου από την ολική της κατάπτωση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000 ευρώ για την δεύτερη παράβαση».

Ειναι βέβαιο ότι μετά από όλα αυτά  ο Αλμωπός βρίσκεται προ της διάλυσης

 

 

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να πει την αλήθεια. Γράψε και για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, ό Μπάτσης φταίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιος ιδιος με αυτον απευθειας αναθεση και τσεπη

      Διαγραφή
    2. Ωραία απάντηση. Σκέφτηκες πολύ για να την πεις;;

      Διαγραφή
  2. Η επιχορήγηση δόθηκε ή δεν δόθηκε? Για την Καρδίτσα πες μας εσύ που είσαι και πολυξερος από φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλυτερα έτσι να ηρεμήσει και η κατάσταση πάμε όλοι λυκοστομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)