Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Συζήτησαν τα προβλήματα του νοσοκομείου ΄Εδεσσας

Η Συντονιστική Νοσοκομείο Έδεσσας SOS συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/11 στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας με στελέχη της Περιφερειακής παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"
και συγκεκριμένα με τον επικεφαλής της παράταξης Xρήστο  Παπαστεργίου, τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη  Ανεστάκη , τον νεοεκλεγόμενο στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο Θωμά Χατζηλιάδη καθώς και με τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νομού Πέλλας Παντελή Μάρκου .
Στη συνέχεια και στον ίδιο χώρο στις 19:30 μμ η Συντονιστική συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας Αναστάσιο Μποζίνη , τον Πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνιών Ν. Πέλλας Πέτρο  Γαλανό  και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας Γιάννη  Μανωλάκη .
Στις συναντήσεις αυτές, άπαντες δήλωσαν τη στήριξη τους στη προσπάθεια που καταβάλλεται για την επιβίωση του Νοσοκομείου Έδεσσας και την επαναφορά του σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας ως νοσοκομείου (πλήρη ιατρικό προσωπικό για τη λειτουργία κλινικών, ΜΕΘ κλπ).
Οι συναντήσεις της Συντονιστικής συνεχίζονται, προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς, σύλλογοι, σωματεία των Δήμων Έδεσσας Αλμωπίας και Σκύδρας για να μετάσχουν ενεργά στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο χώρο των μικρών καταρρακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)