Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Στο «φως» τα ευρήματα από τη νεκροψία στην 41χρονη έγκυο - Η αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 39χρονο δολοφόνο

Στο «φως» τα ευρήματα από τη νεκροψία στην 41χρονη έγκυο - Η αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 39χρονο δολοφόνο
Η πολυκατοικία και το τατουάζ του 39χρονου συντρόφου / INTIME

 

 «Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…» είπε η πρώην σύντροφος του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου. Τι έδειξε η νεκροψία για την αιτία θανάτου της 41χρονης.

Σοκ προκαλούν τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία στη σορό της 41χρονης εγκύου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, από τον σύντροφό της και τον φίλο του.

Η σορός της 41χρονης Γεωργίας, έγκυος στον 3ο μήνα, βρέθηκε σε απομονωμένη περιοχή της Χαλκιδικής, μέσα σε ένα μπαούλο. Έφερε τρία τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, με την ιατροδικαστική εξέταση να διαπιστώνει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία των τραυμάτων της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που δημοσιεύει το thesstoday, η σορός έφερε τρία τραύματα στην τραχηλική χώρα. Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η γυναίκα δεν ήταν δεμένη.


Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η αλήθεια γύρω από τη σοκαριστική υπόθεση, έρχονται συνεχώς στο φως νέα στοιχεία γύρω από το παρελθόν του 39χρονου συντρόφου της, ο οποίος δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status για την βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Η ίδια δήλωσε ότι «ήξερε ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεων του, ενώ τόνισε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία», είπε για τη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία όπως είπε δε γνώριζε προσωπικά.

«Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως όταν έβλεπε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως φαίνεται, η δολοφονία είχε προσχεδιαστεί από τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας και του 34χρονου φίλου του.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους έτσι ώστε ο φίλος του 39χρονου να περίμενε στο σπίτι καθώς ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας θα πήγαινε να την πάρει από την δουλειά.

Όταν το θύμα έφτασε σπίτι, ο 34χρονος της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού.

Στην συνέχεια ο 39χρονος της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας. Οι δύο άνδρες την μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου εκεί την μαχαίρωσαν στο λαιμό.

Ακολούθως μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα-μπαούλο όπου την τοποθέτησαν και στην συνέχεια με αυτοκίνητο την μετέφεραν εκεί όπου και την εγκατέλειψαν, σε μία δασώδη περιοχή.

Επιστρέφοντας στον τόπο του εγκλήματος, οι δύο άνδρες επιχείρησαν να καταστρέψουν τα πειστήρια του εγκλήματος και να καθαρίσουν το διαμέρισμα .

Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος.

Στην προσπάθεια τους να παραπλανήσουν τις Αρχές τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι, ενώ άρπαξαν και 80 ευρώ από το θύμα.

Πώς η ΕΛΑΣ έλυσε τον γρίφο

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφτασε μια πληροφορία ότι η ο 39χρονος άνδρας είχε καταδίκη για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Συγκεκριμένα, πριν από 2-3 χρόνια, είχε ξυλοκοπήσει κατ’ εξακολούθηση την αδελφή του η οποία μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Σύμφωνα με την γυναίκα όλο αυτό είχε γίνει επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξαν οι κάμερες που εντόπισαν τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας μαζί με τον φίλου να βγαίνουν από το σπίτι του.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν από την κάμερα να βγάζουν από το σπίτι ένα μπαούλο όπου εκεί είχαν τοποθετήσει την άτυχη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι στην έφοδο της ΕΛΑΣ στο σπίτι του συντρόφου εντοπίστηκαν και ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος αλλά και DNA.

1 σχόλιο:

  1. Και φυσικά άλλο ένα μπουμπούκι, για μια ακόμα φορά και όλως τυχαίως μαθαίνουμε ότι είναι εξέχων... κάθαρμα του "εθνικού " χώρου, ένθερμος υποστηρικτής του μορφώματος των «Σπαρτιατών» και λάτρης του τρίπτυχου «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».
    Πρωτοστατούσε σε διαδικτυακές και άλλες δράσεις κατά μεταναστών, Ρομά κ.ά.Καλούσε τον στρατό να επέμβει γιατί η αστυνομία δεν κάνει.Καλούσε να ρίξουν ναπάλμ στις νησίδες του Έβρου, Διέσπειρε fake ειδήσεις για είσοδο ισλαμιστών με μαχαίρια σε εκκλησίες και άλλα τέτοια νόστιμα.
    Και λίγο αλατοπίπερο ακόμα...
    Το σίχαμα αυτό κατηγορείται επιπλέον και για τον βιασμό της αδερφής του!!!
    Ζήτω η Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)