Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Χωρίς σίτιση τα παιδιά στην Μαθητική Εστία Αριδαίας

 


ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΠΑΤΣΗ

Παρά τις διαβεβαιώσεις της ποταπής  τέως διοίκησης  του Δήμου Αλμωπίας  για την σίτιση των μαθητών και μαθητριών της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας το πρόβλημα παραμένει. Παρά το παραλήρημα  Χ. Μπάτση μετά τις εκλογές  για όργιο έργων εργασιών και ταξιδίων στα άστρα, δεν έκαναν το αυτονόητο για μία σειρά απλών διαδικασιών .Η σύμβαση για την Μαθητική Εστία είχε τελειώσει  και δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν καινούργια προκήρυξη ( ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βγήκε πρώτος των πρώτων σε ψήφους στις εκλογές ,τρομάρα του). Τώρα για να δώσει λύση η νυν δημοτική αρχή, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πέτρο Τσαρκνιά πρέπει να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός  και να γίνει στην συνέχεια η σχετική προκήρυξη.

Η αδιαφορία και ασυνειδησία της παράταξης Μπάτση δεν έχει όρια. Τουλάχιστον για λόγους τιμής και ηθικής όφειλαν να ζητήσουν συγνώμη από τους μαθητές και τους γονείς. Που τέτοια ευαισθησία όμως.

3 σχόλια:

  1. Και αυτό λυμένο το είχε ο πρώην δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη,τα παιδιά μας είναι 4 μήνες χωρίς φαγητό. Περιμένουμε μια απάντηση από κάποιον υπεύθυνο (εάν υπάρχει υπεύθυνος) από τους πρώην από τους νυν από την προϊσταμένη; θέλουμε μια ενημέρωση έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια δημόσια ενημέρωση από τον κύριο Τσαρκνια ή από την προϊσταμένη μπορούμε να έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)