Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

 


 

H αναβίωση  του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού,  ήταν το αντικείμενο  συνάντησης  που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη στο Δημαρχείο Αλμωπίας, μεταξύ  του Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου και των αρμόδιων Αντιδημάρχων, με την Υπερκαρναβαλική ομάδα της Αλμωπίας.
Με δεδομένο  τον ελάχιστο χρόνο που απομένει,  εξετάστηκαν τα δεδομένα  ώστε να ξανατεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Η οργάνωση του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού απαιτεί ιδιαίτερη ανασυγκρότηση, καθώς, τελευταία χρονιά που έλαβέγινε ήταν το 2016. Οτο καρναβάλι λείπει τα τελευταία χρόνια από το Δήμο , κάνοντας φανερή την ανάγκη ύπαρξης τέτοιου είδους εκδηλώσεων, που προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η αναγκαιότητα να γίνουν οι απαραίτητες και συντονισμένες ενέργειες ώστε με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και τοπικών φορέων, τοπικών επιχειρήσεων, συλλόγων, ομάδων πολιτών και όλης της τοπικής κοινωνίας, να  σχεδιαστούν  οι φετινές Καρναβαλικές εκδηλώσεις ανοίγοντας την προοπτική, η δηλωμένη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για την αναβίωση του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού να γίνει πράξη.

Έτσι ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνάντησης σε όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα το "Καρατζοβίτικο Καρναβάλι"  για την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, στις 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Συμεών Σωτηριάδης".


3 σχόλια:

  1. Ερχεται η ανάπτυξη.. ερε γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με το κέφι κάποιων σε τέτοιες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμηλού επιπέδου εκδήλωση είναι το καρναβάλι ρε παιδιά....σε ποιόν απευθυνόμαστε? μεταξύ μας ,πόσο αναίσθητος πρέπει να είσαι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)