Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σήμερα 13.2 και αύριο 14.2

 Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Έκτακτη ανακοίνωση

 

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Οδός, με σκοπό την σωστή ενημέρωση των οδηγών, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. λόγω τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, οι τεχνικές εργασίες θα ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως και αύριο Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 19:00 κάθε ημέρα έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Σχηματαρίου στο 66,385ο χλμ. Έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας στο 75,525ο χλμ.

Πώς θα γίνει η εκτροπή των οχημάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι οδηγοί κινούνται στην κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τον Η/Κ Σχηματαρίου, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου και θα
εισέρχονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ριτσώνας.

Επιπλέον, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από τον Η/Κ Σχηματαρίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται ομοίως στον Α/Κ Ριτσώνας μέσω του παράπλευρου δικτύου, όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Τονίζεται ότι, η είσοδος στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου, δεν θα είναι εφικτή.

Σημειώνεται ότι, κατά την διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής διοδίων στον Πλευρικό Σταθμό Θηβών και στον Μετωπικό Σταθμό Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)