Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Μία ξεχωριστή εμπειρία άρχισε!

 



Ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Απριλίου για τους μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.




Στο αναβαθμισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ένα πρωινό γεμάτο διασκέδαση και εκπαίδευση που θα έχουν την ευκαιρία εβδομαδιαία να απολαύσουν αρκετές Δευτέρες ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του υγρού μαθήματος.

Έμπειρη ομάδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, μαθαίνει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του αθλήματος. Ευελπιστούμε πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και για περισσότερα παιδιά, αφού τα οφέλη είναι σημαντικά από τέτοιες δραστηριότητες εκτός σχολείου και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η ευχαρίστηση και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών όταν πήγαν και όταν επέστρεψαν από το κολυμβητήριο.


Όσον αφορά στη μετακίνηση τους, έχει προβλεφθεί τα παιδιά να μεταφέρονται από το σχολείο στο κολυμβητήριο και το αντίστροφο, με ταξί που τη μισθώσει έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 





Πασχαλινές δημιουργίες από το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου κ Νηπιαγωγείου Σαρακηνών



Με γιορτινή διάθεση τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου  και νηπιαγωγείου Σαρακηνών  σε συνεργασία με γονείς φτιάξανε με κέφι, φαντασία και πολύ μεράκι όμορφες δημιουργίες για όλα τα γούστα και βαλάντια. Πιατάκια, καλαθάκια και γλαστράκια με πασχαλινά αβγουλάκια και λαγούς.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των μαθητών.

Μετά την ολοκλήρωση της πασχαλινής δράσης του συλλόγου και της εξάντλησης όλων των δημιουργιών, θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν εμπράκτως στην επιτυχία της δράσης με τις αγορές τους.

 

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλους!


Δ.Σ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)