Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Έγιναν τα εγκαίνια της ''1ης Γιορτής των Λουλουδιών'' στα Γιαννιτσά


 

 

Έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου  τα  εγκαίνια της ''1ης Γιορτής των Λουλουδιών'' στα Γιαννιτσά από τον Δήμαρχο Πέλλας ,παρουσία πολιτών, πολιτικών, αιρετών της Τ.Α., αλλά και εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και επαγγελματιών,  στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης  τόνισε ότι : «Η Γιορτή των Λουλουδιών θα γίνει ισχυρός αναπτυξιακός, οικολογικός και περιβαλλοντικός θεσμός ,ενω ευχαρλιστησε τους εκθέτες και παραγωγούς που συμμετέχουν , αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωσή της. »


Στην «1η Γιορτή των Λουλουδιών» συμμετέχουν επαγγελματίες και παραγωγοί από το Δήμο Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, συνθέσεις με είδη ανθοκομίας και διακοσμητικά.

 

Καθημερινά οι επισκέπτες από τις 9.00 το πρωί μέχρι στις 10.30 το βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων.

 


Να σημειωθεί τέλος ότι η «1η Γιορτή των Λουλουδιών» πλαισιώνεται καθημερινά από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Μετά την τελετή των εγκαινίων, στο αμφιθέατρο του πάρκου, δόθηκε συναυλία από το Brass ensemble της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας.

 

Η κορυφαία περιβαλλοντική εκδήλωση του Δήμου Πέλλας θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαϊου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)