Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο χώρος που γίνεται το Φεστιβάλ Πόζαρ ανήκει στην επιχείρηση των Λουτρών

 

Μετά από ρεπορτάζ που κάναμε  τον Ιούλιο  αναφερόμασταν στον χώρο που  νοικιάστηκε για το Φεστιβάλ Πόζαρ στον Σύλλογο Νέων Λουτρακίου.
Σύμφωνα με πηγές από την  επιχείρηση ο χώρος που γίνεται το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ ανήκει στην επιχείρηση. Οι όποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν  παλαιότερα τακτοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια . Σε σχετικό δημοσίευμά μας μετά το Φεστιβάλ,είχαμε γράψει ότι ο  χώρος που νοικιάστηκε δεν ανήκει στην επιχείρηση.

Με τα νεώτερα στοιχεία όμως κάτι τέτοιο δεν είναι  ακριβές . Συνεπώς η επανόρθωση και η αποκατάσταση  της πραγματικότητας είναι αυτονόητη  και επιβεβλημένη στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ

Νοίκιασε χώρο που δεν της ανήκει η επιχείρηση των Λουτών Πόζαρ

 


ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ

 

Μετέωρη μένει η είσπραξη του ποσού των 5.000 ευρώ  ,που αντιστοιχεί στην ενοικίαση του χώρου όπου  προς τον Σύλλογο Νέων Λουτρακίου όπου έγινε το Φεστιβάλ. Δεν αποκλείεται ο Σύλλογος να αρνηθεί να το καταβάλλει , καθώς ο χώρος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  δεν ανήκει στην επιχείρηση  καθώς είναι εκτός τοπογραφικού.

Γεννώνται συνεπώς πολλά ερωτηματικά. Πως η επιχείρηση έκανε συμφωνητικό για κάτι που δεν της ανήκει;

Πολλοί πλέον κάνουν λόγο για αισχροκέρδεια , θεωρώντας ότι το ποσό είναι τεράστιο για λίγες μέρες .

Η « μουρμούρα» στο Λουτράκι φαίνεται να γενικεύεται και παρασκηνιακά να κυοφορούνται διάφορα σενάρια , τα οποία οφείλει η διοίκηση των Λουτρών να πάρει θέση. Ιδίως για το μίσθωμα , που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)