Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

«Τρελλάθηκε» η δίοικηση των Λουτρών Πόζαρ;

 



Απίστευτα  και υπεράνω απλής λογικής , συμβαίνουν με την διοίκηση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ .

Σύμφωνα με  την ιστοσελίδα  ifonitispellas.gr

 η διοίκηση έστειλε εξώδικο στον Σύλλογο Νέων Λουτρακίου , για ευχαριστήριο που είχε κάνει ο πρώην Διευθύνων Σ ύβουλος   των Λουτρών  και πρώην κοινοτάρχης Λουτρακίου Χρήστος Δόλδης  προς τον συγκεκριμένο σύλλογο και άλλους φορείς του χωριού . Γράφει το δημοσιεύμα :

 

 

 

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…


Συνεχίζεται ο... ακήρυχτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας και φορέων του Λουτρακίου-Πέλλας.

Αιτία το εξώδικο που απέστειλε , σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν μερικές ημέρες η Διοίκηση της Λουτρόπολης προς φορέα του παραπάνω χωριού, που με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας aridaia-gegonota.blogspot.com, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην Πρόεδρος της κοινότητας Λουτρακίου και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , Χρήστος Δόλδης συγχαίρει την διοίκηση του Συλλόγου Νέων Λουτρκίου, και φορείς του Λουτρακίου, οι οποίοι με συνετές ενέργειες, όπως αναφέρει, χρηματοδότησαν την διαδικασία ώστε να γίνει ταχύτατη δειγματοληψία των ιαματικών νερών και οι σχετικές αναλύσεις σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες από αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς , με αποτέλεσμα να συμβάλουν στην επανέναρξη της λειτουργίας σε όλες τις πισίνες.

Με το εξώδικο αυτό λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ζητά η Διοίκηση της επιχείρησης, μεταξύ άλλων,  να δοθούν σ΄αυτήν τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έλαβε ο παραπάνω Σύλλογος, τα οποία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αυτά (αποτελέσμτα) ήταν άμεσα και εμφανή ,αποκαθιστώντας την ομαλότητα για όλη την ευρύτερη περιοχή και τους επαγγελματίες.

Το εξώδικο αυτό σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες εξόργισε τον ανωτέρω Σύλλογο, που αναμένεται να αντιδράσει ανάλογα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Λουτρόπολη, εκτός και αν επικρατήσει η λογική και βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που εύχονται άπαντες, καταλήγει το δημοσίευμα .

ΤΡΑΓΕΛΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα  τώρα,  εύλογα γεννώνται τα απλοϊκά ερωτήματα. Από πότε κάθε σύλλογος πρέπει να απολογείται για τα διάφορα ευχαριστήρια  από τρίτους στον κάθε τυχόντα;

Εάν το εξώδικο στρεφότανε κατά του Χ. Δόλδη θα είχε κάποια νομική λογική

Γιατί στρέφεται μόνο κατά του συγκεκριμένου συλλόγου και όχι σε όλους που αναφέρεται το ευχαριστήριο;

 Είναι προφανές ότι με την τακτική αυτή θέλουν να στρέψουν τους συλλόγους  τον έναν εναντίον του άλλου και να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους 

Στο μεταξύ η διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ δεν έχει εξηγήσει για ποιον λόγο παρέμειναν κλειστές οι πισίνες των Λουτρών  επί ένα μήνα με καταστροφικές συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή .


Η μεν διοίκηση με ανακοίνωση στον τύπο υποστήριζε ότι έκλεισαν για λόγους συντήρησης. Ουδέποτε όμως ανέφερε έστω και μία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου σε συγκέντρωση επαγγελματιών στην αίθουσα τελετών της εκκλησίας είχε ισχυριστεί ότι είχαν κλείσει προκειμένου να γίνουν αναλύσεις  αν τα ιαματικά νερά είναι εντάξει ή αν έχουν κωλοβακτηρίδια. Ουδέποτε όμως έγινε  κάποια σχετική ανακοίνωση  για τα αποτελέσματα των αναλύσεων.Ποιος από τους δύο έλεγε άραγε αλήθεια;

 

 ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ  Χ. ΔΟΛΔΗ

Το επιμαχο ευχαριστήριου έλεγε τα εξής:

 

Συγχαρητήρια Χ, Δόλδη στον Σύλλογο Νέων και φορείς του Λουτρακίου για την συμβολή τους στο άνοιγμα των Λουτρών

 

 

 Ο πρώην  Πρόεδρος της κοινότητας Λουτρακίου και πρώην Διευθυνων Σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , Χρήστος Δόλδης  συγχαίρει την διοίκηση του Συλλόγου Νέων Λουτρκίου, και  φορείς του Λουτρακίου.

Με συνετές ενέργειες   χρηματοδότησαν  την διαδικασία ώστε να γίνει ταχύτατη δειγματοληψία  των ιαματικών νερών και οι σχετικές  αναλύσεις  σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες νόμιμες διαδικασίες  από αρμόδιους εμπλεκόμενους  φορείς , με αποτέλεσμα να συμβάλουν  στην επανέναρξη της λειτουργίας  σε όλες τις πισίνες.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και εμφανή ,αποκαθιστώντας  την ομαλότητα  για ‘ολη την ευρύτερη περιοχή και τους επαγγελματίες. Απέδειξαν στην πράξη  ότι  ο  πολιτισμός είναι πολυπρόσωπος και έχει ευθύνη να συμβάλλει  σε όλες τις ανθρώπινες δράσεις.



Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)