Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ποδηλατοβόλτα στην Κρύα Βρύση

 

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές η 3η Ποδηλατοβόλτα στην Κρύα Βρύση

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές η 3η Ποδηλατοβόλτα στην Κρύα Βρύση


Ένας νέος θεσμός στην Κρύα Βρύση τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει την σπουδαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου. Η 3ηΠοδηλατοβόλτα(΄΄Στην Κρύα Βρύση βόλτα με ποδήλατο΄΄) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σωκράτης» σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας και την Π.Ε. Πέλλας, είχε δύο διαδρομές:Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές η 3η Ποδηλατοβόλτα στην Κρύα Βρύση

-Των 5,5 χλμ για παιδιά δημοτικού, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 100 και

- Των 14,5 χλμ. περιμετρικά των οικισμών της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης (Κρύα Βρύση, Αγ. Λουκάς, Εσώβαλτα, Ακρολίμνη) κυρίως για ενήλικες, με 25 περίπου συμμετοχές στην φετινή διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τον Π.Σ. «Σωκράτης» για την πρωτοβουλία αυτή, εξήρε την σπουδαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου στην εποχή μας ως εναλλακτική μορφή κίνησης μέσα στις πόλεις και τα χωριά μας και ιδιαίτερα από τις νεότερες γενιές που μπορούν να κάνουν καθημερινό βίωμα το ποδήλατο, αλλάζοντας έτσι σιγά σιγά και την ποιότητα της καθημερινότητας όλων μας. «Ο Δήμος Πέλλας είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες πρωτοβουλίες όταν μάλιστα προέρχονται και από πολιτιστικούς συλλόγους όπως φυσικά είναι και σε κάθε δραστηριότητά τους», σημείωσε οπ Δήμαρχος Πέλλας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Π.Σ. «Σωκράτης», Κωνσταντίνος Πεχλιβανίδης και παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Δεληγιαννίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ευφροσύνη Μερεμητσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)