Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Σταντ στο πάρκο των νερών



ΖΗΤΑ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SAIT LLOYTROPOLEIS.COM

Με επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο οικονομικών και δημοτικής περιουσίας κύριο Γεώργιο Αρβανίτη.

Κύριε αντιδήμαρχε


Εδώ και χρόνια ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας με αρκετές επιστολές ζήτησε από τον δήμο ένα σταντ στην νέα παραλία και κυρίως αυτό το σταντ στο πάρκο των νερών. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα δύο που προσφέρονται για μαζικούς συλλόγους ΄όπως ο δικός μας. Όταν το σταντ είναι άδειο από πλευράς δήμου Θεσσαλονίκης επιθυμούμε και εμείς να συνεδριάζουμε σε αυτόν τον χώρο και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να προβάλλουμε το θεραπευτικό τουρισμό μέσα από ένα χώρο που θυμίζει τουρισμό.

Να σας θυμίσουμε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει και τα λουτρά της Θέρμης. Για τα συγκεκριμένα λουτρά ο σύλλογός μας δίνει τον αγώνα εδώ και χρόνια και την ανάπτυξή τους.

Ένα άλλο που μας βασανίζει είναι η εύρεση χώρου για κάθε συνεδρίαση και για κάθε εκδήλωση και επειδή είμαστε και μέλη του ευρωπαϊκού συνδέσμου ιαματικών πηγών θέλουμε πάντα να έχουμε ένα χώρο για μία σωστή φιλοξενία και δυνατότητα συζήτησης πάνω στα καυτά θέματα των ελληνικών λουτροπόλεων που στην Ελλάδα σήμερα είναι 130.

Σε προηγούμενη επιστολή μας για το ίδιο θέμα την οποία στείλαμε στο γραφείο του δημάρχου, ο δήμαρχος το παρέπεμψε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού κύριο Γάκη. Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί για το λόγο ότι ο δήμος θα κάνει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εκείνο που ξέρουμε κύριε Αντιδήμαρχε είναι ότι μέχρι τώρα δεν βλέπουμε πολλές εκδηλώσεις και εμείς δεν ζητάμε να έχουμε το περίπτερο συνέχεια 24 ώρες του 24ωρο αλλά να το έχουμε όταν χρειαζόμαστε για συνεδριάσεις η διάφορες εκδηλώσεις εφόσον είναι εντελώς άδειο από πλευράς εκδηλώσεων του Δήμου.
Ελπίζουμε το αίτημά μας επιτέλους να γίνει δεκτό και δεν θέλουμε να έχουμε ξανά μία απάντηση από τις εποχές Μπουτάρη και Ζέρβα για διάφορους λόγους.
Αυτή η προσφορά θα είναι μια ενίσχυση σε έναν πανελλαδικό σύλλογο που ασχολείται με την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού. Σήμερα θέλουμε να σας ενημερώσουμε με τον αγώνα που κάνουμε εδώ και 22 χρόνια ότι γίνονται πανελλαδικά εκατομμύρια επενδύσεις και ελπίζουμε η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης να είναι αυτή που θα προχωρήσει στην ανάπτυξη των 500 στρεμμάτων των λουτρών της Θέρμης.

Επίσης επειδή δεν ξέρουμε τη διαμόρφωση του χώρου μέσα στο σταντ θα επιθυμούσαμε να επισκεφτούμε τον χώρο για να δούμε έαν είναι άνετη η δημιουργία μίας συνεδρίασης.

Εμείς απλά θέλουμε να βάλουμε 4 λυόμενα τραπέζια πλαστικά και 15 καρέκλες ούτως ώστε μόλις τελειώνει η συνεδρίαση να μαζεύονται σε μία γωνία και να είναι ελεύθερος ο χώρος για άλλες εκδηλώσεις.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος

Το γραφείο τύπου και Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης

Υ.Γ. Κοινοποιείται: Γραφειο Δημάρχου - Προέδρου δημοτικου συμβουλιου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)