Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Κύμα οργής κατά της δημοτικής αρχής Αριδαίας

 



ΤΩΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Την στιγμή που ετοιμάζεται να αγοράσει νέα αποριματοφόρα ο Δήμος Αλμωπίας , αποφάσισε στην δημοτική επιτροπή να την δώσει σε ιδιώτη έναντι 600 χιλ. ευρώ.

Χωρίς να εξηγησει κανείς στους δημότες ποια μπορεί να είναι τα όποια οφέλη από αυτό, Ήδη η κοινή γνώμη έχει απογοητευθεί  σχεδόν πλήρως από την περίεργη διοίκηση που  εκλέχτηκε με σκοπό δήθεν να διορθώσει τα  κακώς κείμενα , Δυστυχώς μέχρι τώρα έχει καταφέρει να φορτώσει με φόρους τους πολίτες και να μην έχει ανταποκριθεί ούτε στις ελάχιστες προσδοκίες τους. Ήδη στην παράταξη του δημάρχου υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τάσεις .  Και οι τρεις έχουν κοινό παρονομαστή  την αυταρχική  στάση του δημάρχου που αποφασίζει μόνος του με ένα στενό εξωθεσμικό  κύκλο με αποτέλεσμα να τους εκθέτει όλους.

Εκτός από τα Λουτρά πόζαρ όπου φροντίζει να δείχνει δημόσια σε κάθε ευκαιρί  ότι  η διοίκηση είναι μια τραγική μαριονέτα η οποία τον υπακούει τυφλά  , το ίδιο επιχειρεί και στον Δήμο.

Φέρεται να έχει θέσει αυστηρό όριο πρωτοβουλιών  στους Αντιδημάρχους και όποιος υπερβαίνει τις ¨κόκκινες¨γραμμές θα πηγαίνει σπίτι του . Για να δείχνει δε καλή εικόνα η παράταξή του , τους υποχρεώνει να τον ακολουθούν σε δημόσιες εκδηλώσεις  και να ευλογούν το έργο του. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες , ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης , καλείται να βάλει φρένο  στην τακτική του Δημάρχου και να αναλάβει πρωτοβουλίες πριν να είναι αργά.

Είναι χαρακτηριστικά τα λεγόμενα φανατικού οπαδού του σε χωριό που υποστήριξε φανατικά τον σημερινό δήμαρχο: Αν γινότανε σλημερα εκλογές θα έβγαινε τελευταίος και με μεγάλη διαφορά 

3 σχόλια:

  1. Και που είστε ακόμη δεν έχετε δει τίποτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα προχώρα και μη λογαριάζεις τίποτα.
    Τώρα ιδιωτικοποίησε το δημαρχείο. Δώστο για αποθήκη.
    Έτσι κι αλλιώς δεύτερη θητεία δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πονάτε θα τα όλα στο τέλος της πενταετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)