Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Να ανακληθεί η τρομοκρατική απόλυση αγωνιστή συνδικαλιστή από την "Παυλίδης ΑΒΕΕ"

 Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ 

ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ & ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ !!

 

     Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας καταγγέλλει την απόλυση του αντιπροέδρου του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ν. Ημαθίας-Πέλλας από την εταιρεία «Παυλίδης ΑΒΕΕ», η οποία συνεχίζοντας τις συνδικαλιστικές διώξεις εναντία στα μέλη του δραστήριου συνδικάτου, απολύει τον αγωνιστή συνδικαλιστή για λόγους δήθεν «άρνησης παροχής υπηρεσίας», με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

     Με τις συκοφαντικές αιτιάσεις επιχειρούν να συγκαλύψουν το γεγονός ότι η εταιρεία προχώρησε σε διευθέτηση του χρόνου εργασίας, χωρίς να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και ότι ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα της άρνησης της τήρησης της διευθέτησης ως προς τις επιπλέον μέρες και ώρες που απορρέουν από την αρχική του σύμβαση.

     Οι αιτιάσεις της εργοδοσίας για δήθεν «υβριστικές και συκοφαντικές συμπεριφορές προς συναδέλφους» είναι προφανώς αστήρικτες και κατασκευασμένες, αφού ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου εργάζεται στον όμιλο από το 2007 έχοντας σταθερά την πλατιά εκτίμηση των συναδέλφων του.

     Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας προς τον απολυμένο συνδικαλιστή και απαιτούμε από την εταιρία «Παυλίδης ΑΒΕΕ», να πάρει αμέσως πίσω την εκδικητική απόλυση.

     Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ν. Ημαθίας-Πέλλας την Πέμπτη 6 μμ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και καλούμε το λαό της περιοχής να δηλώσει με κάθε τρόπο την συμπαράσταση του.

  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αποστολίδης Χαράλαμπος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χαμαλίδης Ιωάννης

 

 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)