Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΛΜΩΠΙΑ 2010»


Αγαπητοί συνδημότες,
                όπως όλοι γνωρίζουμε  σύντομα θα κληθούμε όλοι μας να συμμετάσχουμε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την 7  Νοεμβρίου του 2010.
 Σʼ αυτές οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του Δημοτικού Συμβουλίου στον νέο διευρυμένο Δήμο Αλμωπίας, θα αποφασίσουμε για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες της ενοποίησης των δύο Δήμων και ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί μία νέα διοίκηση που θα ασχοληθεί με τα διοικητικά αλλά και την επίλυση των ανεπίλυτων αλλά και των νέων προβλημάτων που θα ανακύψουν. Οι επερχόμενες εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα καθορίσουν τη μετέπειτα εξέλιξη και πορεία του δήμου μας. 
  Τον τελευταίο χρόνο  ο συνδυασμός «ΑΛΜΩΠΙΑ 2010» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χαρανίδη, με τις περιοδείες που πραγματοποίησε, έκανε αισθητή την παρουσία του στις επαφές με τους συντοπίτες μας από όλο το κοινωνικό φάσμα συζητώντας για τα προβλήματα, τις προσδοκίες αλλά και τις αγωνίες τους. Με την παρουσία του στον τύπο και τα μέσα ενημέρωσης δόθηκε το στίγμα των αρχικών προτάσεων και απόψεων του συνδυασμού «ΑΛΜΩΠΙΑ 2010».
                Στην διεκδίκηση των επερχόμενων εκλογών έκαναν την παρουσία τους τέσσερις ακόμη συνδυασμοί οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο σας.  Οι προτάσεις πολλές αλλά και η πορεία του καθενός προσωπικά θα δώσουν το στίγμα για τις επιλογές των νέων προσώπων. Σ΄έναν τέτοιο μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων, συνδυασμών και προσώπων, η επιλογή των καταλληλότερων γίνεται πραγματικό δίλλημα με συνέπεια το εκλογικό σώμα να διασπάται, χωρίς να μπορεί ο ψηφοφόρος να αποκτήσει σαφή εικόνα των προτάσεων και των απόψεων.
                Μπροστά σε αυτό το δίλλημα τα στελέχη και οι φίλοι του συνδυασμού μας, αποφασίσαμε να απέχουμε από την παρούσα εκλογική διαδικασία της 7 Νοεμβρίου του 2010. Η πρόταση  αυτή έγινε απόφαση έπειτα από πολλή σκέψη και συζήτηση μεταξύ των στελεχών και των φίλων του συνδυασμού. Στην τελευταία συνάντηση αποφασίστηκε επίσης να τηρηθεί από τα στελέχη και τους υποψηφίους συμβούλους ουδέτερη στάση απέναντι στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ώστε να επιτραπεί στους ψηφοφόρους να επιλέξουν απρόσκοπτα και  χωρίς παρεμβάσεις τα πρόσωπα που θα τους αντιπροσωπεύσουν.  
                 Στο δύσκολο αυτό αγώνα ο συνδυασμός μας προσδοκώντας να παίξει κυρίαρχο ρόλο στο μέλλον του τόπου θα συνεχίσει να δίνει την παρουσία του δίπλα στον κάθε συντοπίτη μας, αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες και τα προβλήματα των κατοίκων. Υποσχόμαστε ότι η παρουσία μας ως ενεργών  πολιτών θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη και  θα συνεχίσουμε τον αγώνα  και την προσπάθεια μας για να μπορούν  να έχουν δυνατότερη φωνή όλοι οι συμπολίτες μας.
                Δεσμευόμαστε  «για το μέλλον της Αλμωπία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)