Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σε ένα πάρτι για την μια ομάδα και εφιάλτη για την αντίπαλη ομάδα μετέτρεψαν οι διαιτητές τον αγώνα μεταξύ Αξιούπολης και Αριδαιας. Η ομάδα του ΦΟΑ ηττήθηκε με 2 πόντους 69-67 χάρη σε ένα απαράδεκτο διαιτητικό δίδυμο.
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα στους χειρότερους διαιτητές της κατηγορίας!! Στον κύριο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλουταρχο (Πολυκαστρου, Γ Εθνική) και στον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (Αξιουπολης, Γ Εθνική) που καθάρισαν την ομάδα του ΦΟΑ μέσα στην Γουμένισσα  ύστερα από 2 παρατάσεις και 7 !!! αποβολές παιχτών από την ομάδα της Αριδαιας!!! Ενώ οι εναπομείναντες παίκτες ήταν του παιδικού της ομάδας του ΦΟΑ και στάθηκαν αξιοπρεπώς μέσα στο γήπεδο άλλα οι απαράδεκτοι δεν σεβάστηκαν ούτε ηλικίες ούτε προσπάθεια. Σκοπός τους ήταν να χάσει η Αριδαία με κάθε τρόπο!! Στο 3 δεκάλεπτο ο ένας διαιτητητης τάχα τραυματίστηκε και απολάμβανε το παιχνίδι από την γραμματεία! Με τον άλλον διαιτητή να συνεχίζει τα οργιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο εις βάρος μικρών παιδιών από τους οποίους οι 3 τραυματίστηκαν από την υπερπροσπάθεια!
Η ντροπή του αθλήματος!!

ΥΓ1: Συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΚΕΜ για τους ορισμούς της! Θα έπρεπε να ντρέπονται για την διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος!

ΥΓ2: Μραβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας για την υπερπροσπάθεια και την αξιοπρεπή παρουσία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά της προκλήσεις!

ΥΓ3: Φυσικά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τιμωρηθούν οι παραπάνω διαιτητές! Τυχαίο?

Παίκτης ομάδας μπάσκετ ΦΟΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)