Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

"ΜΑΥΡΟ " ΔΑΚΡΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΙΟ


ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ σε αφάνταστο βαθμό ο κ Χρήστος Μπίνος  για τον Ανδρέα Κόγιο. Τόσο που μέσα από το ακροδεξιών πεποιθήσεων επίσημο site του συνδυασμού του χύνει μαύρα δάκρυα για τον Ανδρέα Κόγιο επειδή ο τελευταίος έμεινε εκτός του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη.

Είναι 'αξιον απορίας για ποιο λόγο "κοιλοπονάει" τόσο για εναν πρώην συνεργάτη του ο Χρήστος Μπίνος , ο οποίος ς μαλιστα του είχε κάνει τον βίο αβίωτο στο πρώτο εξάμηνο της δημαρχίας του μαζί με τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΒΡΟΝΤΑΡΑ ,ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΖΙΑΚΑ, ΣΠΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, κάνοντας τότε την περιβόητη ανταρσία των "7".Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορούσαν για αδιαφάνεια και πολλά άλλα.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 Α.Π.


ΥΓ  Μπορεί να πει στον κόσμο ο κ. Χρ. Μπίνος πόσους υποψήφιους έχει από το Λουτράκι? ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ εστω και έναν από τους δυσαρεστημένους του Πασόη για να βάλει στον συνδυασμό του? Τυχαίο? Δεν νομίζω......




 .Στο site  o  κ. Μπίνος αναφέρει:

ΝΕΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ




Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του συνδυασμού του κ.Δημήτριου Πασόη. Μετά τα 16 κενά στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του σε Λυκόστομο (2), Ξιφιανή (2), Άλωρο (1), Θοδωράκι (3), Θηριόπετρα (3), Φούστανη (1), Χρυσή (1), Νεόμυλος (3) όπου οι πολίτες δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ.Πασόη έρχεται τώρα ένας πρώην συνεργάτης του κ.Πασόη να διαχωρίσει την θέση από τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό ο κ. Ανδρέας Κόγιος στενός συνεργάτης μέχρι πρόσφατα του κ.Πασόη, στέλεχος το οποίο βοήθησε τόσο στην κατάρτιση του συνδυασμού όσο και με την παρουσία του ως πιθανό στέλεχος του δημοτικού ψηφοδελτίου του κ.Πασόη ξεκάθαρα διαχωρίζει πλέον την θέση του.

Ο κ.Κόγιος κάνει λόγο για υποκριτική συμπεριφορά του κ.Πασόη απέναντί του και καλεί ταυτόχρονα σε καταψήφιση του συνδυασμού γιατί «Η νέα εποχή για την Αλμωπία δε θεμελιώνεται στο βούρκο και την αχαριστία». Μάλιστα ανοιχτά μιλά για πρόσκληση προς τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Πασόη σε κοινή συνέντευξη τύπου ώστε όπως υποστηρίζει να δει ο κόσμος ποιος είναι ο υπαίτιος της άσχημης αυτής κατάστασης και οι υποκριτές να λάβουν την θέση που τους αξίζει. Ανάλογες κατηγορίες περί αχαριστίας διατυπώθηκαν και στο τοπικό του Λουτρακίου όπου πολλοί απογοητευμένοι πλέον φερόμενοι υποψήφιοι έμειναν κυριολεκτικά στα «κρύα του λουτρού» αφού ο επικεφαλής του συνδυασμού την τελευταία στιγμή αποφάσισε την μη συμμετοχή τους! Ερωτηματικά πλέον δημιουργούνται για την ανταπόκριση του κόσμου προς την προσπάθεια του κ.Πασόη αφού πλέον πολλοί είναι επιφυλακτικοί.

Ο κ.Κόγιος απευθύνει τέλος κάλεσμα καταψήφισης του συνδυασμού εκδηλώνοντας έτσι την απογοήτευσή του από την αχαριστία που του έδειξαν όπως ο ίδιος υποστηρίζει
Ελπίζω Σαμάντη  να βάλεις το δημοσίευμα. Για να σου φρεσκάρω δε την μνήμη, σου στέλνω αποκόμματα από την δική σου εφημερίδα
 

4 σχόλια:

  1. καλά εκανες φίλε μου και τα βγάζεις για να δει ο κόσμος με ποιούς ξανακατεβένει ο Μπίνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ?ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)