Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΗ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ " ΜΠΙΝΟΥ

ΟΧΙ μόνο είναι αισιόδοξοι στον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου οτι θα κερδίσουν την πρώτη Κυριακη  αλλά και την δεύτερη Κυριακή  με συντριπτική  πλειοψηφία , έχουν ετοιμάσει και το σχήμα που θα διοικήσει τον νέο Δήμο Αλμωπίας.
Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στο υποψήφιο Δήμαρχο από τώρα έχουν μοιραστεί τα πόστα ,αντιδημαρχίες , προεδρία. Διοίκηση  Λουτρών ειδικοί σύμβουλοι κλπ. Μάλιστα όπως τονίζει χαρακτηριστικά όλα   σχεδιάζονται μεθοδικα και με λεπτομέρειες έτσι ώστε τα συγκεκριμενα πρόσωπα να "πριμοδοτηθούν ¨ανάλογα με ψήφους για να είναι μέσα στο παιχνίδι.Ως ένα απλό δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται , σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι και η επικοινωνιακή  πολιτική που ακολουθείται ΄συμφωνα με τις υποδείξεις συγκεκριμένης εταιρίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσεται και η επίσκεψη του Χρ. Μπίνου στο εκλογικό τμήμα του Πέτρου Ζέρζη , παρά το αγεφύρωτο μίσος που τον χωρίζει με τον σημερινό Δήμαρχο

12 σχόλια:

  1. grafe grafe. telos ta xrysa koytalia........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω τωρα αποστολιδη αντιδημαρχο κογιο στα λουτρα, αναστασιου, αντιδημαρχο............

    βρε ουστ θελετε και να κανετε κουμαντο στο Δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Δωροθεα θελει αποστολιδη αντιδημαρχο και κογιο προεδρο λουτρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατι τετοια ακουει ο κοσμος και φευγει μακρυα απο τον κυριο-Τακη...αλλα εχοντας επαγγελματιες-ανεπαγγελτους πολιτικους(βλ. Χουρσογλου,Αλεξογλου) στον πλαι του αυτα ειναι αναμενομενα....ολοι θελουν ποστα-εμισθα-φυσικα για το καλο του τοπου....παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΙΝΟ ......ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ !!!!!!!.....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ "ΣΚΟΤΩΘΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ
    ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑΣ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧα...και επικοινωνιολόγους ο ΤΑΚΗΣ....!!!

    Τελικά,αυτό έλειπε από την πολιτική ζωή της Αριδαίας...ένας μεγάλος πολιτικάντης, μεγέθους Μπαράκ Ομπάμα, με επικοινωνιολόγους και άλλους λοιπούς...!!!

    Εγώ θα επισημάνω ένα όμως μεγάλο επικοινωνιακό λάθος του συνδυασμού...

    ακούω ότι ήδη σχεδιάζει την δομή του Συμβουλίου του...και αυτό γιατί? μήπως έχει αντιληφθεί την ήττα και πουλαεί παπά στους υποψηφιούς του για θέσεις και τα τοιαύτα, προκειμένου να ξαμολυθούν στους δρόμους και να μειώσουν το μέγεθος της ήττας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΑΜΕ...ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΝΕΤΕ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ,ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)