Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΡΟΓΛΟΥΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING TAEKWONDO ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Στο Διεθνές Meeting του Ζάγκρεμπ της Κροατίας που θα πραγματοποιηθεί στις 5,6 και 7 Νοεμβρίου 2010 θα αγωνιστεί η αθλήτρια του Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
, στην κατηγορία Νεανίδων στα 52 Kgr. Η αθλήτρια του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ επιλέχθηκε από την Ε.Τ.Α.Β.Ε. {ΕΝΩΣΗ TAEWKONDO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ), μια και στην κατηγορία αυτή στο Διεθνές meeting που πραγματοποιήθηκε πριν δύο βδομάδες στο Βελιγράδι κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Την αποστολή θα ακολουθήσουν επίσης και οι αθλητές ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στα 48Kgr και ΝΑΖΙΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στα 58Kgr.
Και οι τρεις αθλητές/τριες του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για μία ακόμη επιτυχία από τους προπονητές τους Γιάννη Γαβριηλίδη και Έλλη Μυστακίδου.
Την αποστολή θα ακολουθήσουν η Έλλη Μυστακίδου που θα κοουτσάρει τους αθλητές/τριες και επίσης θα παρακολουθήσει την κατηγορία των Γυναικών και τις μελλοντικές αντιπάλους, μία και από το 2011 η Ολυμπιονίκης της πόλης μας θα μπει στα τερέν και στους αγώνες.
Ο προπονητής του Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Γιάννης Γαβριηλίδης μεταξύ άλλων τόνισε:
«Οι αθλητές/τριες του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ δίνουν το παρόν σε κάθε Διεθνές Meeting και Τουρνουά που πραγματοποιείται στο εξωτερικό. Πριν 2 βδομάδες η ομάδα μας γύρισε από τη Σερβία με 1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα, καθώς και 4 θέσεις στην 5άδα, ενώ στην κατηγορία Νεανίδων η  Γαβριηλίδου Εύη στα 55Kgr κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά του Ισραήλ. Αυτές οι διακρίσεις μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε πως θα έχουμε και άλλους «μεγάλους» αθλητές/τριες, που θα κάνουν περήφανη την Ελλάδα και τα Γιαννιτσά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)