Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ

Από τη Μακεδονία στην 20μελή Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν ο πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης και ο Στέφανος Γεωργιάδης από τη Δράμα.
 Η πρώτη συνεδρίασή της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή υπό την πρόεδρο του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στο μεταξύ ξεκινά περιοδείες στη χώρα, με εκκίνηση από τον Έβρο.
Ο Νίκος Ταχιάος, εκ των στενότερων συνεργατών της και την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών, και ο Γιάννης Σταύρου, μέλος της διοίκησης του “Φόρουμ για την Ελλάδα”, είναι τα δύο στελέχη που συμμετέχουν από τη Θεσσαλονίκη στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του κινήματος της Ντόρας Μπακογιάννη “Δημοκρατική Συμμαχία”.
. Το συνέδριο της “ΔΗΣΥ” θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη, ενώ έως τότε θα λειτουργεί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και θα οργανωθούν κατά τόπους οργανωτικοί πυρήνες.
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι: Αναστόπουλος Κώστας φοροτεχνικός, δήμαρχος Ύδρας, Ανδρέου Γιώργος δικηγόρος, Αραμπατζή Νίκη δικηγόρος, Γεωργιάδης Στέφανος επιχειρηματίας, Γιαννουλάκης Δημήτρης επιχειρηματίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, Γκλαβάκης Γιάννης γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής, Καμάρας Παύλος συγκοινωνιολόγος, Καράτζης Μιλτιάδης επιχειρηματίας, Καρβέλης Θάνος δικηγόρος, Κόλλια Βάσω πολιτική επιστήμων, δικηγόρος, Κοτσώνης Θεόδωρος πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός, Κωστάκη Ιουλία αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Πάλλη Αλεξάνδρα επιχειρηματίας, Παπαγεωργίου Γιώργος πρώην υφυπουργός, Παππάς Ελπιδοφόρος πολιτικός μηχανικός, Σταύρου Γιάννης οικονομολόγος, Ταχιάος Νίκος τοπογράφος μηχανικός, Τραχήλη Αθηνά κτηνίατρος, Τσίφτης Σέρφιος φυσικός, Υφαντής Κώστας πανεπιστημιακός.
Στις συνεδριάσεις θα συμμετέχουν και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Οικονόμου, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Δημήτρης Ζαφειριάδης και ο υπεύθυνος Οργανωτικού Παναγιώτης Αντωνόπουλος.


1 σχόλιο:

(3)