Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

ΜΑΛΛΟΝ στη σφαίρα της φαντασιας κινούνται όσα δημοσιοποιηθηκαν στο διαδίκτυο για τα χρέη των Λουτρών Πόζαρ που τα ανέβαζαν ούτε λίγο
ούτε πολύ στα2,5 εκατομύρια ευρώ. Χρέος υπάρχει παντως και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές κυμαίνεται στις 800 χιλιάδες ευρώ. Ποσό ασφαλώς που δεν είναι κθόλου ευκαταφρόνητο. Εκτιμάται  τελικά οτι στον νέο Δήμο Αλμωπίας τα χρέη μπορεί να ξεπεράσουν τα δέκα εκατομύρια ευρώ.Σ το μεταξύ ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει άμεσα στον ορισμό  Διοίκησης στα Λουτρά. Η παρούσα Διοίκηση δεν φαίνεται διατεθιμένη να παραιτηθεί γιατί σε τετοια περίπτωση θα πρέπει να ορίσει τριμελή επιτροπή διοίκησης το πρωτοδικείο.

4 σχόλια:

  1. οσο και αν ειναι το χρεος αυτος που το εκανε θα απολογηθει? θα κανει τον κινεζο? εργα δεν εγιναν χρεη δεν υπηρχαν γιατι τοσο μεγαλο χρεος? θα τα γυρισουν πισω? θα παει καποιος ποντικος ΦΥΛΑΚΗ? Δημαρχε εχεις αρχ....ια να κανεις αυτο που πρεπει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ Δ.Σ.


    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαμαντη στη φαντασια σου ποσα ειναι τα 8οο.οοο ευρω? τι εκαναν και φαγανε τοσα λεφτα ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΟΣ 2190 ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΠΑΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ... Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)