Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤΑ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένα πόστα του Δήμου Αλμωπίας.Χθες γράφαμε:
ΣΤΗΝ αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  πρόκειται να γίνει η επιλογή των προέδρων
στη ΔΗΚΕΔΑ , τον Ενιαίο Παιδικο  Σταθμό . την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια επιτροπή παιδείας . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα αξιώματα αναμένεται να καταλάβουν οι:
Αθηνά Δούκα
Δέσποινα Καλδεριμτζή,
Μάκης Δεμιρτζίδης
και Τάσος Χρήστου
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας ορίστηκαν οι παρπάνω και αναλαμβανουν την προεδρία στις ερπιχειρήσεις και τις επιτροπές με τη σειρά που είναι γραμμένα.


5 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΛΑΒΟΝ;TZAKΡΗ 2 θΕΘΔΩΡΙΔΗΣ 2 ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ! ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ. ΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OYTE Tzakrh,oyte teodoridhs,oyte giamoytzidis filoi moy. ego ta po gia ton daskalo ZERZH poy apaksiose tis epitropes paidias toy dimoy. Tetoia symperifora; den orisan oyte ena symvoylo stin epitropi. Ma tosi kakia! tetoia apaksiosi stoys thesmoys!poy einai o daskalos ZERZHZ; Που πηγε ο καθηγητης ΣΠΕΛΕΤΑΣ;[Αυτος την ωρα του δημοτικου συμβουλιου εθεαθει να περιφερεται ασκοπα στα καφενεια]. Gia thn ekpedeysh pernan apofaseis. GIA ta paidia orizontan epitropes. Aytoi poy boskoysan; Ti theloyn na mas poyn; sas grafoyme an den ginetai to diko mas; ere leventes ti sas perimenei an katevete kapoy ypopsifioi.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ε! ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΤΟ ΖΕΡΖΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΖΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΟΣ) ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)